18 Responses to “SPIDERMAN NAKIT”

  1. Lpaset on niin ihania makumieltymystensä kanssa! Meillä lempiruokaa on pasta ja pesto -miten helppoa, halpaa ja valmista yhden lyhyen lastenohjelman aikana.
    Joskus laitetaan mukaan tonnikalaa ja paahdettuja auringonkukansiemeniä, mutta monesti ei niitäkään.

    Toinen lasten suosikki, tosin kyllä iltapala, on ”linnunlautanen”. Sitä äiti teki minulle jo pienenä ja nyt minä omille lapsilleni. Lautaselle siis pilkotaan pieniksi paloiksi ihan mitä vaan, mitä kaapista nyt löytyy (meillä usein jotain kasvista, jotain hedelmää, jotain juustoa ja pähkinöitä..joskus pieniä näkkileivänpaloja..mitä ikinä!) ja se maistuu aina…on se sitten mitä vain.

    Ja vielä..olen huomannut, että lapset rakastavat kaikkea mikä on työnnetty hammastikkuun..menee jopa sellaiset juustot jotka muuten ei menisi ja kasvikset samon (tätä ”tutkimusta” olen tehnyt myös omien lapsien ulkopuolella).

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Pasta ja pesto toimii, ainakin itselläni. Viimeksi kun kokeilin ei lapsille oikein harmi uponnut. Mutta tuo linnunlautanen, huikee idea! Tollahan saa kaikki tähteet ja jämätkin syötettyä lapsille 😀 😀 😀 !!

  2. Sanni sanoo:

    Aivan huippuidea. Mä olen niin huono keksimään mitään vastaavia ja aina pitäisi olla joku huippu juttu heitettävänä, että saa lapset syömään tai pukeutumaan

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Mä en muista missä tän ekan kerran näin, mutta onneksi näin!

  3. Meilläkin on muutamaan kertaan tehty näitä, mutta tuo nimi tälle ruoalle oli kyllä ihan uusi tuttavuus! Melko osuvaa varsinkin, jos laittaa neljä spagettia per nakki. Siitähän tulee ihan hämähäkin näköinen 😉

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Hah kyllä niillä lapsilla vaan välähtää 😀 Joku myös kertoi tuolla facebookin puolella että heillä tätä kutsutaan tukkamakkaraksi 😀 😀 !

  4. Linda sanoo:

    Ihanat pojat ja nakit 🙂

  5. Oi että, ompa hauska idea ja miten helppo toteuttaa!! 😀

  6. hanna sanoo:

    hahah loistava idea ! Juuri näitä ideoita kaivataan, kun ruokainspis kateissa. Testiin ens vkolla 🙂

  7. Niina sanoo:

    Huikee idis! Aina ei todellakaan jaksa, eikä tarviikkaan jaksaa! Kiittos vinkistä!

  8. Nanna sanoo:

    Näitä täytyykin joskus kokeilla meidän 4-vuotiaalle jolle gluteeniton spagetti ei ole tähän asti uponnut, mutta joka rakastaa nakkeja 🙂

  9. Susanna sanoo:

    Me ei olla vielä kokeiltu tätä reseptiä, vaikka kaveri siitä vinkkasi pari vuotta sitten. Meillä helppo ruoka on makaronia, raejuustoa ja ketsuppia. Lisukkeeksi sit tomaatteja ja kurkkua. Meidän lapset rakastaa raejuustoa, joten lautaset tyhjenevät nopeasti 🙂 Aikuisille laitan usein lisäksi jotain tomaattikastiketta tmv., mutta lapset eivät sitä halua.

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Toikin on tosi helppo! Aina välillä on hyvä vaan mennä reippaasti sieltä mistä aita on matalin, jaksaa sitten taas panostaa 🙂

Kommentoi