CAMPARI MOJITO

1/02/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sporttipostauksen perään ei ehkä sovi mitä loistavammin uuden lempparidrinkkini ohje. Mutta kun tipatonkin on monella päättynyt, niin toisaalta miksi ei?

Maistoin tällä viikolla sattumalta Camparista tehtyä mojitoa ja tykkäsin kovasti! Aiemmin olen juonut Camparia tuoremehun tai makean soodan kanssa, mutta todella harvoin sillä sen kitkerä maku ei ole itselleni mikään mieluisin. Tykkään makeista, mutta raikkaista drinkeistä ja sitä tämä Campari Mojito tosiaan on. Ruokosokeri taittaa kitkeryyttä mukavasti, mutta ei tee juomasta kuitenkaan ällömakeaa.

Minua vaikka instagramissa seuraavat tietävät että olen aika kova menemään. Melkein joka viikonloppu. Se sopii tähän elämäntilanteeseen ja on varmasti jonkinlainen vaihe. Ja ei, en voi enkä halua käydä baarissa ilman alkoholia. Jään sitten mielummin kotiin vaikka lukemaan. Mutta tällä hetkellä ulkona kavereiden kanssa käyminen ja pilkkuun saakka tanssiminen on minulle sopiva tapa nollata arkikiireet.

Kuinka usein te käytte ulkona tai käytättekö alkoholia ylipäätään?

Campari pullo saatu ihan muuten vaan. 

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

Kommentoi