LAPSET LÄKS!

25/11/2013

lapsivapaa1lapsivapaa3lapsivapaa2lapsivapaa4lapsivapaa5

Lapset läksi isälleen kolmeksi päiväksi. Välillä tulee haikea olo ja ikvävä heti, mutta tänään teki mieli heittää rintsikat kattolamppuun ja pistää musa soimaan täysillä. Usein teen etukäteen miljoonoa suunnittelmia siitä että mitä kaikkea näinä laspivapaina tekisin. Mitä enemmän suunnitelmia, sitä vähemmän saan ikinä mitään aikaan.

Nyt olenkin päättänyt ottaa vähän rennommin, paljon hommia on nytkin tiedossa, mutta jos en saa kaikkea tehtyä niin sitten en. Odottelen hyvää flowta, ja jos se ei tulekkaan en pode huonoa-omaatuntoa asiasta.

Duuniprojektien ja parin taapaamisen lisäksi ohjelmassa olisi ainakin ihan jäätävä pyykki -ja tiskivuori. Tahtoisin myös nähdä kavereita, lukea, hengailla kahvilassa, katsoa yömyöhään netflixiä, syödä yliannostuksen avocado-tomaatti-ruisleipiä sekä käydä katsomassa jonkun leffan jossa saa itkeä ja nauraa silmät päästään (suosituksia?). Nyt kuitenkin jatkan Muumi-marmelaadien syömistä ja facebookissa chättäilyä.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

12 Responses to “LAPSET LÄKS!”

  1. Laura sanoo:

    Mä niin tiedän ton olotilan! Haikean ja samalla huojentuneen. Eikä se muutu vuosienkaan jälkeen. Kun laps lähtee, ensin on orpo olo ja sitten alkaa miettiä mitä siistiä voisi tehdä. Mutta edelleen fiilisten eniten niitä lapsivapaita päiviä, kun tajuan olla tekemättä mitään. Se on niin mahtavaa, kun kukaan ei tarvitse eikä huutele! Ja saa tehdä just mitä haluaa, eli röhnöttää sohvalla ja syödä aikuisruokaa. Nauti!

  2. Ilona sanoo:

    Kuulostaa hyviltä suunnitelmilta.
    Teen kotona töitä ja tällä hetkellä töiden suhteen on hiljaista. Aamuisin kun lapsi lähtee kouluun, mulla on tuo ”lapsi läks”-fiilis. Saa hetken elää vain itselleen. Parhautta. Tietenkin sen parhaan lapsen lisäksi.

    Leijonasydän oli kyllä hyvä, tunteellinen ja ajatuksia herättävä elokuva. Ihan voin kyllä suositella jos tahdot itkeä ja nauraa (vähän pahimmissa kohdissa joutui pistämään silmät kiinni).

    • Se on kyllä ihana tunne 😀 !

      Leijonasydämen kävin katsomassa jo jokunen viikko sitten, tosiaan nuo kaikki kolme tuli käytyä läpi – nauru, itku ja sormien välistä kurkkiminen..

  3. Bianca** sanoo:

    Kuulostaa niin hyvältä! Ja noita leffavinkkejä jään odottamaan minäkin! 🙂 Leppoisaa iltaa!

  4. Piia sanoo:

    Voi kun meilläkin lähtis, joskus johonkin, vaikka tunniksi 🙂 Ihania kuvia taas. Heitin sulle haasteen blogiin.

  5. Larilyn sanoo:

    Mistä on nuo aivan ihanat legginssit?

  6. Hauskaa omaa aikaa:)

    Avokado-ruisleipä -yhdistelmä on herkullinen, sitä monesti aamupalana syön. Ja näyttääpä sulla kirjahyllystä löytyvän mun kestosuosikksi, Sadan vuoden yksinäisyys. Sen kyllä luen aina kesäaikaan, jotenkin talvella en osaa.

    http://mamainprogess.blogspot.fi/

Kommentoi