WEECOS – EKOLOGINEN KAUPPAPAIKKA

23/10/2013

Weecos

Löysin muutama viikko sitten itseni Weecosin nettikaupasta. Kauppa oli täynnä kaikkea ihanaa, sisustusta, kosmetiikkaa, vaatteita ja asusteita itselle ja lapsille.. Monet merkit ja tuotteet olivat tuttuja ja sopivat jotenkin ihanasti yhteen. Pienen tutkiskelun jälkeen alkoi selvitä että kaikki merkithän ovat sekä suomalaisia että ekologisia. Weecosista löytyy sellaisia tuttuja ja tyylikkäitä merkkejä kuten Papu, Uhana Design, Saana ja Olli, Muru sekä Kanelimaa. Ja tietysti paljon paljon muita.

Weecos siis tuo kätevästi yhteen nämä kaikki kauppiaat. Mutta ei ihan mitä vain kauppiaita, vaan sellaisia joilla on arvot kunnossa. Ekologisesti ja eettisesti valmistettujen design- ja hyvinvointituotteiden myyjät voivat perustaa sinne oman kauppansa, mutta ennen kaupan luomista myyjien on läpäistävä vastuullisuuskysely, jonka avulla mitataan yrityksen toimintaa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tiedostavalle kuluttajalle ostosten tekeminen on mieluisaa, sillä voi luottaa siihen että kaikki tuotteet ovat vastuullisesti tuotettuja.

Kauppa kasvaa kokoajan ja mukaan tulee uusia myyjiä. Tulevaisuuden tavoitteena Weecosilla on luoda siitä kansainvälinen lifestyle-palvelu, jonka alla ekologisesta ja kestävästä elämäntavasta kiinnostuneet ihmiset voivat keskustella, vaikuttaa ja tehdä parempia ostopäätöksiä. Kuulostaa aika hienolta, vai mitä?

Itselleni Weecosilta on tulossa yhdet aika erityisen uhanat legginssit kylmään sykyyn ja talveen.
Koko lokakuun ajan Weecosilla on myös täysin ilmaiset postikulut, joten jos sieltä löytyi itselle jotain ihanaa tai vaikka kaverille pukinkonttiin niin nyt kannattaa tilata!

Onko Weecos teille monelle jo tuttu ja oletteko yhtä innoissani kuin minä tällaisesta konseptista?

weecos 3

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

4 Responses to “WEECOS – EKOLOGINEN KAUPPAPAIKKA”

  1. Weecos on ihana kyllä, tykkään tosi monista tuotteista ja merkit on tuttuja sekä huippulaadukkaita!

  2. Nyt olit kyllä ihan eka, joka tästä mulle kertoi. Kiinnostaa! Äkkiä kurkkimaan 🙂

  3. ida365 sanoo:

    IHAN mahtava tämä Weecos! Nyt jo valikoimissa on ihan huippuja merkkejä ja tuotteita. En malta odottaa että toiminta tästä vielä laajenee, aivan mahtavaa 🙂

  4. […] syyspäivän lämmittäjänä toivivat tänään ihanat uudet Weecosista tilaamani Uhana Designin villalegginssini sekä viime vuonna ostettu COSin […]

Kommentoi