EN TYKKÄÄ SHOPPAILUSTA

30/08/2013

elvis-shoppailee

Ei, ei, ei, ei, ei huusi Elvis-raasu kun äidin kanssa kaupungille joutui.

Jos liikutte huomenna keskustassa niin tulkaa moikkamaan minua Kampin Polarn O. Pyretiin! Kampissa vietetään Syksyn Avaus-tapahtumaa, itse olen PO.Pin myymälässä stailaamassa ja antamassa vinkkejä sekä uusia ideoita lasten pukeutumiseen. Stailausaikojen välissä ehdin varmasti vaihtamaan ainakin muutaman sanan kanssanne. Kauppakeskusessa esiintyy myös mm. Antti Tuisku, iiih! Nähdäänkö huomenna?


14 Responses to “EN TYKKÄÄ SHOPPAILUSTA”

 1. neito sanoo:

  Kiva kun muillakin! :) Yritimme mennä koko perheen kanssa ruokakauppaan, mutta joudun poistumaan kymmenen minuutin jälkeen kun tyttö 1 vee ja 8 kk:tta totesi, ettei hän istu enää sekuntiakaan ostoskärreissä, vaan rupeaa melskaamaan…

 2. Johanna sanoo:

  Miehet!

 3. Rea sanoo:

  Mahdollisesti ;)

 4. Miima sanoo:

  Voi toista, kaikkialle se äiti raahaakin :D

 5. Juuli sanoo:

  Voi Elvis-raasua :D! ihana <3!

 6. Terhi sanoo:

  Voi kun söpö kuva! Ymmärrän kyllä, ettei se ajatus ehkä ekana tullut mieleen kun kaupoilla olitte ;)

 7. Ah, niin tuttua! Meillä nuo kaikki kolme seuraa perässä juuri tuon näköisenä, kun pitäisi mennä shoppailemaan! Miehet…

 8. Kati sanoo:

  Juu, tuttu ilme :D Tästä syystä mä otan yleensä kaupungille shoppailuseuraksi äitini, jolla on useimmiten iloisempi ilme ja biffaa yleensä myös shoppailusalaatin Sokoksella…

  Hauskoja stailailuja! :)

 9. Tuttua huttua:) Jokusen kerran on ruokakaupasta saanut kantaa kiljuvan pikkupossun pihalle, mutta vaatekaupoissa nämä kumma kyllä viihtyvät. Toisaalta, eskarilaisemme on tarkempi tyylisään kuin äiti ja nuorimmaisemme on myös hyvin tarkka vaatetuksestaan: ainoastaan mekko kelpaa! Niitä sitten onkin…kaappi pullollaan!

 10. Tiinakaisa sanoo:

  Voi mikä mainio kuva!

 11. Bongattiin sut PO.Pin liikeestä ;)