KAUPPAKASSISTA RANTAKASSIKSI

28/08/2013

kassikuvia
loqibag3loqibag1loqibag2loqibag4
loqibag5

Maailman paras kauppakassi muuttui reissussa maailman parhaaksi rantakassiksi. Loqin pirteät ja monikäyttöiset kassit kun vetävät sisäänsä 20 kiloa tavaraa – huhujen mukaan kassiin mahtuu kerralla jopa 14 litraa maitoa. Kauppasta tavaran raahaamisen lisäksi meillä näitä kestokasseja roikkuu niin omalla olalla (täynnä tietysti kaikkea tarpeellista eväistä vaihtovaippoihin) tai sitten rattaiden aisaan sidottuna. Silloin kun kassi ei ole käytössä saa sen pakattua hyvin mukaan.

Kassi on pakattuna pieneen pussukkaan, joka itselläni toimii pikkutavaroiden kuten pikkurahojen, huulipunan ja kuulokkeiden säilyttämiseen. Kassin saa myös kiedottua rullalle ja rullan taas kiinni kassissa olevilla neppareilla. Kassin sisällä on myös pikkuinen tasku, jossa voi säilyttää vaikka avaimia, tai sullottua kassin sen sisään.

Kivojen kuosien lisäksi tykkään itse kassien kahisevasta ja vettä hylkivästä materiaalista. Kassit ovat myös konepestäviä eikä värien pitäisi haalistua pesuissa ollenkaan. Ainoa ongelma on se, että kivoja kuoseja on ihan hirveän paljon. Kassit eivät onneksi kovin kalliita ole, alle kympin kappale, joten niitä voi hyvin kerätä laukun pohjalle, rattaisiin, takin taskuun…

Sain valita Ipanaisesta uuden kassin ja valkkasin tuon kesäisen vesimeloonin. Mitäs tyykkäätte? Reisuun sain mukaan myös Loqin uuden matkalaukunpäällisen. Mutta se on niin huippujuttu, että ansaitsee ihan oman postauksen myöhemmin. Elsa on (taas) saanut valita nuo kivoimmat kuosit Ipanaiseen myyntiin, ja ne ovatkin kuulemma huvenneet heti nopeaan tahtiin. Olen muuten tästä päivästä lähtien uuden designerlaukun onnellinen omistaja, silti miellän itseni edelleen enemmän kangaskassi-ihmiseksi.


7 Responses to “KAUPPAKASSISTA RANTAKASSIKSI”

 1. Ilona sanoo:

  Meillä myös vastaavanlainen kassi (Big Baggu) ja on ihan huippu. Luottokassi juuri kauppakassina, rantakassina ja yleissäkkinä :)

  Ilona

 2. Rva R. sanoo:

  Huomattavasti kivempi kuin se iänikuinen IKEAN kassi rantakassina:)

 3. Ninnu sanoo:

  Onks kivaa kun on rikas isä joka lennättää lomalle ja ostelee kalliita chanelin laukkuja?

 4. Maria sanoo:

  Tosi söpöjä kuoseja oli, vielä en tilannut mutta jos tilaan niin hetki voi mennä että saan valittua :)
  Ja sitten vielä kiittelen crocs-vinkistä! Täällä eräs ikionnellinen kaksivuotias nukkuu Seikkailija Dora kenkiensä kanssa :D

  • Juu niistä on vaikea valita yhtä!
   Ja hei, pitikin jo aiemmin vastata sinulle, tosi kiva että että teille löytyi vinkin perusteella mieluisat kengät!! :-) Ihana!

 5. elli sanoo:

  Noi on ihan huippu veskoja:)joka päivä käytössä.ps.onko desinger marc jacobs?assosioin sinuun:)