SATAILAUSTAPAHTUMA KAMPISSA

24/08/2013

pop1

Kampin kauppakeskuksessa vietetään ensi viikon viikonloppuna ensimmäistä kertaa Syksyn avaus -tapahtumaa. Lauantaina 31.8 järjestetään boggareiden stailaustapahtuma, jossa minäkin olen mukana. Minut löytää siis klo 12-17 stailaamasta kolmannen kerroksen Polarn O. Pyret myymälästä. Olen innoissani tapahtumasta, tulee varmasti hauska ja mielenkiintoinen päivä!

Päivääni mahtuu siis viisi stailattavaa ja ajan stailaukseen voi voittaa Polarn O. Pyretin facebook arvonnan kautta. Jos siis kaipaat lapesi arki, juhla, päiväkoti tai vaikka ulkoiluvaatetukseen jotain uutta ideaa tai vinkkejä niin tule ihmeessä paikalle! Stailaukseen osallistuvat saavat asukokoinaisuuden tuotteista vielä -10% alennuksen.

Kaikkien bloggareiden toteuttamat stailaukset pyörivät myös kuvina Kampin digitaalisilla screenillä koko viikon ajan. Tapahtumaa juontaa radiosta tutut juontajat, joiden jututettavanakin varmasti olen jossain aiheessa päivää. Tulkaahan siis moikkaamaan!


4 Responses to “SATAILAUSTAPAHTUMA KAMPISSA”

  1. Ellu sanoo:

    No että ihan kymmenen prosenttia! Kylläpä Po.p on taas avokätinen.

  2. Nalle-emo sanoo:

    Toi po.pin anteliaisuus on kyllä ihan omaa luokkaansa.. Tuli ekana mullekin mieleen. Tuleekohan ne ikinä nostamaan alennusprosentteja..

  3. Maya sanoo:

    No ohhoh, eli toisin sanoen Po.P käyttää niitä stailaajien tuotoksia mainostukseen ja mallina olijat saavat jonkun mitättömän 10 prosentin alennuksen vaatekerrasta..kuulostaa huijaus-meiningiltä :/ Olisi nyt voinut siitä hyvästä antaa sen vaatekokonaisuuden niille osallistuneille tai edes tuntuvan alen!
    Mutta varmasti siis hauska päästä stailaamaan ja vikahan ei toki ole sinun että tuo alennus on noin surkea 😉

  4. Ei minusta ole kovin korrektia arvostella aleprosentin määrää. Pop tarjoaa viidelle tunnin mittaisen stailausajan, ei sekään todellakaan ilmaista ole. Kymmenen porssan ale on tosi kiva lisä tämän päälle.

    Minusta on tosi kiva että tällaisia tapahtumia järjestetään ylipäätään, harmittaa että heti täytyy alkaa valittamaan.

Kommentoi