SARJAKUVAKENKÄ VINKKI

22/08/2013

sarjiskengätsarjiskengat3sarjiskengat5sarjiskengat6sarjiskengat2

Hei täältä etelän lämmöstä! Matka meni hyvin ja täällä on paljon lämpimäpi kuin kuvittelin. Huomenna taidan vain lököillä altaalla. Ehdottomasti kerron reissusta vielä myöhemmin lisää, nyt haluan kuitenkin vinkata Crocsin sarjiskenkä-alesta.

Crocsilta löytyy lapsille paljon sarjisaiheisia kenkiä, ainakin meille tuttuja hahmoja Autot ja Toy Story leffoista, samoin viime viikolla ensi-iltansa saaneen Monsterit-yliopisto-elokuvan suosikkihahmoja ja syyskuussa teattereihin tulevan Lentsikat-leffan tähdet. Matalat sarjiskengät sopivat mainiosti esimerkiksi sisäkengiksi tarhaan tai pienille koululaisille, toki niillä voi tepastella vielä kaduillakin ennen syksyn sateita. Mukana on myös kumppareita ja talvikenkiä. Monet kengistä ovat jo valmiiksi alessa, ja nyt niistä kaikista saa vielä 5 euroa alennusta kuun loppuun saakka.

Elviksen Cocsilta saadut autotaiheiset sliponit läpäisevät ulkonäkövaatimukset, itseasiassa ne ovat mielestäni aika kivat! Jos kokoja vain olisi ollut, niin Kaapo olisi myös halunnut samanlaiset. Mitäs te tykkäätte?


11 Responses to “SARJAKUVAKENKÄ VINKKI”

  1. Maria sanoo:

    Kiitokset vinkistä! Kaksivuotias on ihan tajuton Seikkailija Dora-fani, nyt lähti sitten teemaan sopivat kengät tulemaan vajaa 7eurolla, ei paha!

  2. Rva R. sanoo:

    Kivalta näyttää, meillekin joka mussukalle löytyy oma suosikkihahmo:)

  3. Hanna sanoo:

    Nuo samat kengät ovat poikani suosikit. Harmi vaan, että jalka on saanut hurjan kasvupyrähdyksen ja keväällä ostetut kengät totesin eilen pieniksi.

  4. Lähiömutsi sanoo:

    Vuosituhannen nuha on näemmä sekoittanut pään. Nää on Crocsit ja niissä on Cars-kuvat. Ja nää on mielestäni päheet!

  5. viiru sanoo:

    Lähti heti tilaukseen tuolta UK sivuilta extra alennuksella! Pojan suosikki on tällä hetkellä juurikin cars ja eilen todettiin parit samanmalliset kengät juuri pieniksi, joten nyt varmaan tulee mieleiset käyttöön!

  6. Annimari sanoo:

    Ihana Elvis, niin suloinen pieni mies <3

    Kengätkin oikein hienot ja tyyliin sopivat 🙂

  7. Rea sanoo:

    ei vitsi toi sun kiharapää on ihana , on varmasti tyttöjä kohta oven takana?

  8. Maailmanparantaja sanoo:

    Tärkeintähän on että näyttää hyvältä ja on halpaa? Sillä ei ole mitään merkitystä missä oloissa kengät ja vaatteet tehdään, vaikka lapsen ikäinen pikkuihminen niitä väkertää että saa ruokaa nenänsä eteen? Tai mitä niille tapahtuu kun menevät rikki? Maatuvat joskus tuhannessa vuodessa. Hienothan ne ovat, ei sillä mutta silti 🙁

  9. Riikka sanoo:

    Meillä on ollut nuo samat 2 kesää. Voi sitä harmia kun jäivät pieneksi 🙁 Mutta kyllä passaa Elviksellekin niin hienosti!

  10. Maria sanoo:

    Harvinaisen ihanat cars -kengät kyllä, katselin samoja alkukesästä mutta lenkkareilla on sit menty.
    Pojat vaan sattui huomaamaan kuvan vieressä pyöriessään. Sitten piti mennä Crocsin sivuille ja kengistä tunnistettiin Holly Sipsell, Finn Mäkmisailu, Martti, Samala ja Krrrem 🙂

Kommentoi