SANTIAGO SLIM

24/07/2013

housutsantiagoslim937housutsantiagoslim932housutsantiagoslim4940housutsantiagoslim4958housutsantiagoslim4969

Koska kaupoista ei ole löytynyt sopivan värisiä, kokoisia tai mallisia chinoksia, raaskin tilata Mini Rodinilta nämä santiago slimit. Tämä malli on ollut Rodinin mallistossa varmaankin alusta asti, aina vähän erivärisenä. Ne ovat kuitenkin jääneet tilaamatta hintansa takia, en vain millään ole raaskinut ostaa lapselle yli 60 euron housuja. Nyt kuitenkin alesta löytyi reippaasti kokoja, joten tilasin housut – mutta vain Kaapolle. Hintaa niille jäi postikulujen jälkeen noin 35 euroa.

Chinokset kuuluvat omasta mielestäni erityisesti kevääseen ja syksyyn. Ne ovat loistavat housut ulos, kun ulkohousuja ei vielä tarvitse mutta ilmat ovat liian viileitä pelkissä legginsseissä leikkimiseen. Tykkään pukea lapset värikäästi, siksi harvoin heillä näkee vaikkapa farkkuja. Siistejä chinoksia kuitenkin löytyy monilta merkeiltä usein kivoissa väreissä, joten käytän niitä mielummin.

Itse suosin todella kapeita ja hieman alaspäin kapenevia housuja. Parhaat niistä olen aiemmin löytänyt Popista. Kaapon santiagot ovat vähän isompaa kokoa mitä hän normaalisti käyttää (nämä 116/122), mutta uskalsin tilata ne juuri siksi että tiesin näiden olevan, nimensä veroisestikin, slimmit. Kasvunvaraakin siis löytyy vielä reippaasti tuleviksi vuosiksi, vyötäröllä olevat kuminauhat on kiristetty äärimmilleen ja lahkeita kääritty muutaman kerran. Silti ne istuvat mielestäni hyvin.

Vai mitä tykkäätte?


13 Responses to “SANTIAGO SLIM”

  1. Malli on tosi kiva! Mä tykkään nykyään ostaa paksummat housut jostain kappahlin/Lindexin tyttöjenpuolelta farkkuna, sieltä saa jegginssinä hyvin istuvaa housua ilman glittereitäkin 🙂

  2. Sisko sanoo:

    Hyvältä näyttää! Ihana väri ja tuo keltainen takki <3!

  3. Merikuu sanoo:

    Meilläkin Eemelillä oli pienempänä chinoja vaikka missä ihanissa väreissä ja slim mallisia, mutta enää ei herra kohta 8v suostu pukemaan päälleen yksiäkään slimmejä ja chinoja en ole löysempinä löytänyt 🙁

    • Eikö! Popissa ainakin on ollut sellaisia, ei niin kapoisia, ja suorilla lahkeilla. Ootteko niitä koittaneet? 🙂

      • Merikuu sanoo:

        Ollaan muttei oo kelvannut 🙁 Tai ei ainakaan viimeksi kelvannut, voihan se mieli muuttua.

  4. Burt Radamski sanoo:

    Kaapo kunnon pikkumallijäbä pousauksilla liikenteessä. Aivan fantastisia kuvia!

  5. Ihana staili, toi huppari on niin herkku! Hyvä istuvuus kyllä, musta tuntuu, että kun ostin popin sinisset chinot pienellä kasvunvaralla, että ne eivät oikein istu kuin vain siinä täydellisen sopivassa koossa. Riippuu kyllä taas paljon lapsen omastakin mallista.

    • Oih toi huppari on <3 valitettavasti vaan alkaa pian olla loppuun käytetty. Riippuu varmaan lapsesta tosiaan, ja niitä on myös malleja popilla.

  6. Riikka sanoo:

    Hyvän näköiset! Mä tilasin kanssa alesta nuo samanväriset, saman kokoiset meidän 5-veelle (n.110cm pituutta). Vielä ei oo sovitettu, mutta veikkaan että pari kertaa saa punttia kääntää 😉 Nuo on niin ihanat, ja kiva kun tietää että mahtuu varmaan seuraavat 2 vuotta, ainakin meidän kasvuvauhdilla ;D

  7. Minna sanoo:

    Voi mikä hurmuri, saa juosta tyttöjä karkuun isona 🙂
    t. vakkari-lukija

Kommentoi