TUKHOLMA-TYYLI

29/03/2013

Tukholma tyyli tukholma tyyli OLYMPUS DIGITAL CAMERAminttu kengät 003

Alkuviikon Tukholma-tyyli näytti tältä. Olin saanut aiemmin Takinanaaman blogin innoittamana hirveän hingun uusiin lenkkareihin, myöskin reilunkokoinen ja tarpeeksi pitkä, vihreä tai maastokuviollinen parka on ollut pitkään ostoslistalla.

Niken lenkkarit löytivätkin alesta Stadiumista, ne jalassa oli hyvä tallustella aurinkoisen Tukholman katuja. Vihreä, polviin saakka ulottuva kevätparka on taas Lindexiltä. Ja muuten tuon vihreän, julkkistenkin suosiman Envirosax kestokassin sain matkakumppaniltani Oi mutsi mutsilta, ja se on alunperin Ipanaisesta.

Vaikka rakastan ihania ja hienostelevia vintegetakkeja, haaveilen Minna Parikoista ja muista näteistä ja naisellisista koroista, liehuvista kellohelmoista ja nätisti kiharretusta tukasta ja punatuista huulista on tämä tällainen rento ja huoleton ”tyyli” se mihin yleinsä aina lopulta päädyn.

 


11 Responses to “TUKHOLMA-TYYLI”

 1. Jonna sanoo:

  Ihanat kengät, itse oon huomenna menossa etsii itselle juoksukenkiä ja stadium on yks paikka mistä etsiä! Ja tuota samaa takkia mäkin testasin yks päivä lindexillä joka oli muuten kyllä ihana mutta oli vaan liian lyhyet hihat mulle :/

  • Joo, siellä oli esim näitä malleja eriväriejä alessa ;)
   Toi takki on kyllä ihana, mutta laadusta en valitettavasti tiedä, omassani on nimittäin selässä reikä!

 2. Sara sanoo:

  hihi, juu jää kyllä haavehelmat täälläkin muille ja aika farkkumukavuuslinjalla mennään :) minkä pituinen Kaapo on kuin noin hyvin vielä mahtuu noihin bugiksiin?

  • hih, kyllä :) Kaapo on reilu 100cm pitkä. Ihan tarkkaan en osaa sanoa, veikkaan jotain 105cm :) Ja hyvin vielä mahtuu kuomu alhaallakin kyydissä nukkumaan.

 3. Heini sanoo:

  Samaa parkatakkia mäkin havittelen, oisin kipeesti myös uusien kenkien tarpeessa. Ja laukun. Oikeestaan melkein kaiken :D Mulla on ens kuussa synttärit, ja toiveissa on että mies kuulisi mun vihjailut :D

 4. Jes, lenkkarit, jes! Mua harmittaa ihan sikana kun en voi kulkee mun keväälle ostetuissa korkkareissa mut tilasin sit ne New Balancet. Niistä just kirjotinkin, kengistä mitä en voi käyttää ja kohta sitten lenkkareista! (Parkatakkiahan oon käyttänyt viimeiset ööö 15 vuotta?)

  • Jes jes!! Ne NB:t on hienot, ihanan retrot! Mulla löytyy tällä hetkellä musta ja sininen parka, ja molemmat on ärsyttävätsi liian lyhyitä mun makuun :)

 5. Taikinanaama sanoo:

  Ihana ruotsityyli! Hyvä Minttu!

 6. […] Sen lisäksi että maastokuosi taitaa olla tällä hetkellä aika trendikäs, on tämä takki myös loistava ulkoiluun. Se pitää tuulta, on kestävä ja rennon mallin alle mahtuu syksymmälläkin lisää kerroksia. Armejatakki antaa kivasti kontrastia erilaisille asuille, seuraavaksi ajattelinkin pukea sen pinkkien Mohedan puukorkkareiden kanssa! Ja maastotakki viimeistelee muuten täydellisesti myös Tukholma-tyylin. […]