KOKO PERHEEN TRETORN GORETEX-TENNARIT

28/03/2013

pääsi 094pääsi 101pääsi 120pääsi 129 pääsi 142Tretorn Hokeyboot

Kaapolla oli viime syksynä Tretornin goretex tarralenkkarit, tykkäsin niistä niin paljon että tahdoin samanlaiset keväällekkin. Ja itselleni myös! Tretornin hokeyboot kengissä tykkään siistin ja rennon ulkonäön lisäksi niiden laadukkaista ominaisuuksista. Ne ovat kulutusta ja käyttöä kestävät, sopivat niin nolla -kuin plussakeleillekkin ja mikä parasta ne pitävät vettä! Tennarit siis ihan totta kestävät vähän syvempäänkin lammikkoon pludauksen. Eivät ne toki kumisaapasta korvaa, mutta ovat loistokengät myös hieman kosteimmille puistoreissuille.

Omat harmaat tennarini sain blogin kautta testiin jo talvella, mutta otin ne käyttöön vasta nyt lumien hieman sulettua. Yllätyin kuitenkin miten lämmin kengissä oleva ohut, ns. välikausi vuori onkaan. Kyllä näillä pärjää siis ihan pikkupakkasillakin. Kaapolle minun oli tarkoitus ostaa samanlaiset tarralliset versiot, kuin viime vuonnakin. Eteen tuli kuitenkin niin hyvä tarjous (-70%) näistä nauhallisista etten vain millään voinut jättää sitä väliin.

Ruotsalaiselta Tretornilta löytyy myös paljon muitankin laadukkaita kenkiä, paljon erilaisia kumisaappaita, kenkiä vapaa-aikaan sekä urheiluun, lisäksi ratsastussappaaita, ulkolutakkeja ja tennistarvikkeita.

Näissä Tretorn hokeyboot GTX kengissä koot alkavat valitettavasti vasta koosta 27 ylöspäin, mielelläni nimittäin ottaisin Elviksellekkin tennarit nyt välikauteen käyttöön. Meillä muuten taitaa olla yksiä rukkasia lukuunottamatta nyt lasten (sekä äidin!) välikausivermeet koossa, vielä ei kuitenkaan olla tarettu niihin vaihtaa.


13 Responses to “KOKO PERHEEN TRETORN GORETEX-TENNARIT”

 1. Eltsu sanoo:

  Mulla on ollut itsellä noi viime talvesta lähtien ja tykkään myös :) Kivan näköiset ja pitää tosiaan vettäkin. Alkaa kyllä kohta käydä jo kuumiksi ;)

  • Mulle ei käynyt edes mielessä että näitä voisi käyttää jo talvellakin, yllätyin kuinka lämpöiset ne ovat! Kaapon edelliset kengät ostin käytettynä ja niissä vuori oli varmaan jo sen verran lytyssä ettei olleet liian kuumat plussakeleilläkään. :)

 2. Ano sanoo:

  Ihania kuvia äidistä ja pojasta! Nyt kyllä pakko käydä itelleki noita kenkiä kattomassa, niin hienot ja käytännölliset! Pakko vielä kysäistä noista sun farkku?leggareista.. Että mistä on? On tosi mageet :)

 3. Mymmeli sanoo:

  Mä oon himoinnut noita itselleni useamman vuoden, mutta en ole raaskinut ostaa. Tai itse haluaisin ne vk-kengät, jossa ei ole sitä vuorta. Miehelläni on samanlaiset, kuin sinulla. Olleet ihan talvikäytössä nyt parisen kuukautta ja nyt no hajosivat muutamasta kohdasta, vaikka meillä molemmilla oli sellainen käsitys että ovat laadukkaita. Mutta hyvä jos teillä on kestänyt paremmin. :)

  • En mäkään varmaan raaskiksi täydellä hinnalla ostaa, mutta nyt tuolla Budget Sportissa ainakin on ollut näitä alessa.
   Ja siis mä olen aina kuvitellut näiden olevan ns. välikauteen :)
   Tosi kurja kuulla että teillä (ja alempanakin kommenteissa) on huonoja kokemuksia :/ Kaapon ekat Tretornit ostin käytettynä ja ne ovat kyllä kestäneet hyvin! Näissäkään ei ole mitään moittittavaa, toivottavasti ei tulekkaan! :)

 4. Ruusu sanoo:

  Mä ostin lokakuussa just samaiset harmaat ja olin ihan fiiliksissä, mut sit tammikuussa ne rupes hajoamaan, molemmat varsinkin tosta pikkuvarpaan kohdilta liimaukset irtoili niin pahasti että vein takas reklamoitavaks. Ja lupasin itselleni etten osta enää kuin kumisaappaita ja nahkakenkiä. Tai jos kangaskenkiä niin sit max viiskymppiä pulitan. 140€ on liikaa… Mut toivottavasti mulla oli vaan jotkut maanantaikappalereet ja teillä kestää paremmin! Tykkäsin niistä muuten tosi paljon!

  • Siis voi höh!! Saitko rahat takaisin vai miten reklaamatio sitten hoitui? Viime (vai edellsvuoden) tarramalli vedettiin kokonaan pois myynnisstä, laatuviheen takia, joskos niitä maanantaikappaleita on livahtanut muihinkin malleihin. ? :)

 5. Kippuralla sanoo:

  mulla on nuo vaaleanpunaisena koossa 38, oon kaksi talvea käyttänyt lähes niitä vain, paitsi puistoreissut.
  väri on kyllä jo likainen eikä enää putsaudu, mutta ominaisuuden on huiput-ehdottomasti 60e arvoiset mitä maksoi

 6. kaari sanoo:

  Tretornit ovat ainoat kengät, jotka lapsi on käyttänyt roskiskuntoon. Olivat tosin käytössä muutaman kauden. Hassua kyllä kenkien vedenpitävyys säilyi ihan hajoamiseen asti. Lapsen toiset tretornit ovat säilyneet hiukan parempina, mutta selvästi kulahtaneet ovat kuitenkin.
  Itselläni on lastenmalliston kumihauhalliset tretornit, jotka ovat palvelleet pari vuotta ihan siisteinä.

 7. Mymmeli sanoo:

  Me käytiin viime viikolla reklamoimassa miehen kengät, onneksi ostettiin Stockalta! Kassassa myyjä sanoi että hänelläkin oli samanlaiset hajonneet samalla tavalla, eli pikkuvarpaifen kohdalla liinaus pettänyt. Miehen kengissä kangas myös repeytyi. Onkohan just tossa värissä ollut jotain ongelmaa?! Harmi. Ehkä pitäs kuitenkin käydä budget sportissa katsomassa löytyiskö itselle jotkut goret.

 8. Tyylikäs porukka! Tykkään itse todella paljon noista Tretornin kengistä! Ostin samanlaiset punaiset itselleni viime syksynä (kun tyttärelleni ei vielä ollut kokoja…) ja käytin niitä koko syksyn ja nyt taas ovat kovassa käytössä. ”Hehkutin” niitä juuri myös omassa blogissa :). Hyvää kevään jatkoa!
  http://www.mumanddaughterfashion.blogspot.fi

 9. […] vielä liian kuumat näille säille. Kaapolla on aiempina vuosina ollut käytössä loistavat Tretornin goretex lenkkarit. Niissä on hyvin vettäpitävä pinnoite ja lämmin vuori sisällä, mutta silti ne näyttävät […]