KIUKKUISTEN SOPPA

25/01/2013


Väsyneille ja nälkäisille (eli ihan hiton kiukkuisille) lapsille maistui tänään kasvissosekeitto, jota tästä lähin kutsutaan kiukkuisten sopaksi. (Niinsanottu) resepti on helppo ja toimii juuri tämänkaltaisissa haastavissa tilanteissa.

Eli, samalla kun pienempi roikuu syöttötuolissa ja huutaa, sulata kattilassa kaksi pakettia paskastealtaan kasvissosekeittoa. Rekrytoi isompi hetkeksi pois pahanteosta silppuamaan lehtipersilja. Jossain mahdollisessa sekasorron ja raivoamisen välissä sekoita joukkoon paketti tuorejuustoa, kuten Philadephiaa. Heitä joukkoon persiljat. Lopuksi vielä keittojen nopea jäähdytys, luminen ikkunalauta toimii hyvin. Huom, vahdi ettei keitot lennä kadulle!


12 Responses to “KIUKKUISTEN SOPPA”

  1. Kati sanoo:

    Mun pitää kans kokeilla tätä soppavinkkiä meidän kiukkuiselle (ja lievästi sanottuna ronkelille neitokaiselle). Kiitos vinkistä siis! Kuulostaa herkulliselta ja nopealta.

  2. Mama D sanoo:

    Heh. Kiukkuisten soppa. Hauska ja oikein osuva nimike. Pikkusten kanssa on usein kylla melko hoppu ruoan suhteen. Ku on nalka, niin sillon on kiljuva nalka (usein konkreettisesti kiljuva).

  3. Taikinanaama sanoo:

    Ihana kiukkuisten soppa!

  4. Hanna sanoo:

    Ihana postaus ;)! Ja oli kiukkuiset ilmeetkin jo sulaneet pois sopan myötä.

    Aurinkoista viikonloppua teille!

  5. Liisa T. sanoo:

    Hei aivan mielettömän kivan blogin löysin! 😀 Miksiköhän en ole tänne aiemmin päätynyt…? Sulla on todella hyvät kuvat täällä – ilo selata blogia.

  6. martta sanoo:

    Osaako suloinen Elviskin syödä jo ihan itse?
    Tai, ainakin noin herkullista keittoa:)
    Kiitos ihanasta vinkistä, ja mukavaa loppupäivää!

  7. Pitääpä testata tämä eines, mulla ainakin herahti vesi kielelle :). Sormiruokailija-pojalle heittäisin keiton sekaan vielä ruisleipäkuutioita, mutta se ois sitten siinä :)!

    Aurinkoista viikonloppua!

Kommentoi