IHANA KEEPCUP

16/01/2013

Yksi lukija kysyi minulta hiljattain toisen postauksen yhteydessä, että mikä on tuo ihana muki (kuvan taustalla). No sehän on KeepCup! Ehkä maailman söpöin take-away muki.

Minun on pitänyt ostaa tämä muki jo viime kesästä saakka (kun kaverikin osti), mutta asia aina unohtui. Onneksi kuitenkin Joulupukki muisti minun puhuneen tästä ja lahjapaketista löytyikin sitten tälläinen.

KeepCupeja löytyy neljää eri kokoa ja tämä omani on tällainen latte-koko, eli medium. Kaikki koot ovat ns. virallisia, eli tähän voi hyvin pyytää kahvilastakin kahvin mukaan. Se taitaakin olla mukin perimmäinen tarkoitus. Muki on muovia, eikä siis ole termosmuki. Mutta tiiviin kannen ansiosta juoma pysyy kyllä kuumana kauemmin kuin tavallisessa tai pahvimukissa. Mukin ympärillä oleva silikonirinkula taas pitää huolen etteivät sormet pala kuumimpaakaan juomaa kantaessa.

Mukeja saa kaikissa mahdollisissa väreissä ja yhdistelmissä. Oma mukini on uudesta Cosmic Sky-sarjasta, mutta väriyhdistelmät voi kokonaan valita myös itse. Se on ehkä yksi syy miksi tykkään näistä mukeista niin kovasti, ovat niin söpöjä. Ja oikeasti käytännöllisiä. Termomukia en välttämättä tarvitse, mutta kahvi on kiva ottaa mukaan ja leikkiä vähän ekologista kahvilasta kahvia omaan mukiin mukaan ottaessa. Pahvimukia ei myöskään voi kuljettaa rattaiden mukitelineessä, sillä kahvi roiskuu sieltä juomareiästä. Mutta tästäpä ei, sillä aukon päälle saa korkin!

Ei siis enään puistokahveja lasisesta lasten pullosta vaan virallisesta ja mielestäni aika ihanasta kupista. Meillä on myös aika uusi kahvikone, joten mikä ihanampaa kun ottaa kookoslatte matkaan, pihalla kökkiminen ei tunnu sen kanssa yhtään pahalta.

Näitä voi ostaa Helsiningistä ainakin Kaffecentralenista, Kaffa Roasterystä, Unicafeista sekä Good Life Coffeesta.


21 Responses to “IHANA KEEPCUP”

  1. kottarainen sanoo:

    Mä olen himoinnut tällaista jo hetken, aaaaah mitä värejä!

  2. Taikinanaama sanoo:

    Ihanat värit sun keepparissa!!!!

  3. lotta-ni sanoo:

    mua rupes vähän harmittamaan, etten juo kahvia kun ensimmäisen kerran keepcupin näin. 🙁

  4. Johanna sanoo:

    Mulla on tuollainen kanssa! Itse en juo kahvia mutta pakkohan tuollainen on silti ollut hankkia ja siitä voi tosiaan juoda mitä vaan (itse olen juonut esim kuumaa mustaherukkamehua). Poikani on tosin ominut mukin viime aikoina ja voi olla että pitää jo sitä täysin omanaan. Täytyy siis ehkä hankkia toinenkin 🙂

  5. Mun on saatava tuollainen, ihana! :——)

  6. MrsAgatha sanoo:

    Meillä oli näitä jossain vaiheessa työpaikan kahvilassa myynnissä ja mun piti ostaa. Mutta jotenkin aina aamuisin, kun siitä hain kahvia, oli niin kiire etten kerinnyt kuppia ostaa. Sitten jossain vaiheessa ne hävisivät eikä niitä tullut enää myyntiin. Pitäisi kyllä tommonen hommata!

  7. Jeba sanoo:

    Noi kupit on niin kivoja! Vitsit, nyt tuli himo ostaa tommonen! Täällä mun kotipaikkakunnalla yhdessä mun lemppari kahvilassa myydään noita ja olen siellä aina ihastellut niitä. Huomenna voisin hypistelyn sijasta ostaa yhden kotiin! 🙂 Ja ne värivaihtoehdot on ihania!

  8. Koulun kahvilassa taisi olla noita viime talvena, mutta ohitimpa sen ihan täysin, koska ne oli tylsiä ruskeita. Komppaan niin edellisiä, siis mitä värejä. Ellen olisi juuri ostanut itselleni sitä linssimukia niin hamstraisin varmaan keepparia (sillä on niiiiiin ihana lempparikin!) eri väreissä!

  9. hans sanoo:

    hei, sun malagan reissusta kysyisin. oot varmaan seurannut lentojen hintoja jonkin verran, millasia tarjouksia oot nähnyt? meillä olis mahdollisuus myös lähteä marbellan suunnalle hengailemaan, yllättävän paljon vaan liput kustantaa (3h). no, onneksi majoitus on ilmaista 🙂 olis myös kiva kuulla sun vinkkejä ja kokemuksia kunhan pääsette reissuun, vähän ristiriitaiset vibat noista hoodeista vaikka omaa reissua kovasti jo fiilistelenkin! hei ja mistä nuo kaapon kolmiolegginsit on? söpöt!

    • Moi! Paluulentoja en ole vielä(kään) katsellut, ne huitelee tuolloin toukukuussa varmaan vähän kokeammalla (n200e) kuin yleinsä, kun talviasukkaat tulevat kesäksi suomeen. Meidän meno liput oli vain 59e, mutta siitä ei tullut minkäänlaista lapsialennusta. Ja kirjoittelen ilman muuta myös reissunpäältä mahd paljon 🙂 ! Niin ja siis Norwegianilla lennetään. Legginssit on Lindexiltä (tyttöjen puoleta)!

  10. JenniT sanoo:

    Mullakin on!! Nää on niin ihania 🙂 Ja sopii siis myös teen juojille 😉

  11. Satu sanoo:

    Tuoltakin saa ihan tilattua ja suunnitella omanlaisensa 🙂
    http://www.keepcup.com/keepcup-store/design-your-own

  12. Hanna sanoo:

    Vinkki! Älkää menkö hakemaan Keepcupia Ylioppilasaukion Unicafesta. Ensinnäkään sinne ei meinaa päästä millään rattaiden kanssa, kupit on loppu (tai niitä on vain firman väreissä) ja pankkikortilla maksaessa joutuu maksamaan 4 senttiä ekstraa.

Kommentoi