VALOILMIÖ

15/01/2013

Olen lukenut, etteivät lapset voi kärsiä pimeän vuodenajan aiheuttamasta kaamosmasennuksesta. Kuitenkin ilo näytti olevn irti ja riemu rajaton kun aurinko valaisi säteillään. Tuohua katsellessani mietin, että mahtaakohan Elvis edes muistaa moista valoilmiötä.

Itsekkin saan suuremmanluokan energiaboostin muutamasta aurinkonsäteestä. Tai oikeastaan vain siitä että päivällä ylipäätään on valoisaa, paistoi se aurinko kirkkaalta taivaalta tai pilven takaa. Kohta on kevät!


20 Responses to “VALOILMIÖ”

 1. Hanna-Riikka sanoo:

  Noi kiharat on jotain ihan mielettömän ihanaa! :D

 2. Mari sanoo:

  Oispa täälläkin sama valoilmiö. No, kesäkuussa tuskaillaan siitä että miksi aurinko ei laske. :)

 3. Kyllä se tosiaan vaikuttaa ja itsekin huomasin, kun E sekos ihan täysin lauantaiaamun auringosta, kuinka paljon lapsetkin sitä kaipaavat. Ihanaa tulee kevät!

 4. supervain sanoo:

  nuo hiukset <3 mekin nautittiin hetkellisestä valoilmiöstä.

 5. Meillä tuo poika käy itse laittamassa aurinkolampun päälle aamulla tai illalla, jos se ei satu olemaan päällä valmiiksi. Ei räpsyttele valoa tai muuta leikkihommaa, vaan käy vain pistämässä sen päälle ja jatkaa leikkejään. Olen alkanut miettimään voiko se osiaan tarvita vaon energiaa kun toimii noin.

  • Kai siihen valookin varmasti totuu.vaikea saada aamut käyntiin ilman sitä jos tottuu. Noi vaan leikkii lampulla + sekoaa siitä ihan täysin. Selvästi siitä jotain virtaa saavat,vähän liikaakin.. :D

 6. Kristina sanoo:

  Jostain luin, että pienet lapset ovat olleet väsyneempiä myös pimeästä syys- ja talvikaudesta. Vaikkeivat varsinaisesta kaamosmasennuksesta kärsisikään. Meilläkin kaksijarisat laittelee valoja mielellään päälle. Kirkasvalolamppu on loistava keksintö, mutta ei enää klo 14 jälkeen ;-).

 7. Mama D sanoo:

  Oi mika ihastuttava pikkumies hurmankiharoineen. Ihana ja todella onnistuneesti napannut tuon ”valoilmionkin” noihin kuviin.

 8. misu sanoo:

  ihana elvis! :)

 9. Terhi sanoo:

  Heh, ihan huippu otoksia! :D
  Meillä koettiin tänään ihan samanlaisia hetkiä, kun yhtäkkiä keittiön ikkunasta pisti sisään silmät häikäisevä kirkkaus!
  Hetkeksi tuli jo kevätkin mieleen, mutta vielähän tässä tätä talveakin olisi jäljellä… ;-)