BLOGITYYNYT

14/01/2013

Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Olen kaipaillut olkkariin jotain pehreämpiä, pastellisia sävyjä minibudjetilla. Muutama viikko sitten löysin saatumalta nämä herttaiset harlekiinityynynpäälliset Ellokselta ja samana iltana myös ainakin kolmesta blogista. Siniltä sain vielä alekoodin ja tuossa ne tyynyt nyt sitten ovat!

Tyynyt ovat Elloksen omaa tuontatoa, Corina-nimiset. Samaa raikasta tyyliä löytyy myös matoista ja verhoista. Paljon näistä tulee ainakin itselleni mieleen Ferm Livingin Spear ja Remix tyynyt, mutta niinhän kaikki saavat vaikutteita toisiltaan. Ja hyvä niin, sillä Fermin tyynyihin en olisi raaskinut vähäisiä rahojani laittaa.

Käyttämäni alekoodi ei näköjään ollut enään voimassa, mutta huomasin saman alennuksen uusille asiakkaille. Eli -50% kalleimmasta tuotteesta sekä ilmaiset postikulut. Jos et ole uusi asiakas, tilauksenhan voi varmaan tehdä vaikka miehen nimellä (pyydä lupa).

Täytyy vielä hakea Ikeasta oikean kokoiset sisätyynyt, itselläni jemmassa oleet olivatkin liian pieniä noihin päällisiin.

Sisältää Elloksen mainosLINKIN!


23 Responses to “BLOGITYYNYT”

  1. MrsAgatha sanoo:

    Heh, meille tuli just tässä aamulla nuo samat tyynyt. 😉

  2. Eikä!? Oot enkeli! Viime viikolla kuolasin niitä mattoja (ja tietysti noita tyynyjäkin). Mutta en löytänyt alekoodia, enkä huomannut tuommoista tarjousta. (Onneksi viime tilauksesta taitaa olla useampia vuosia aikaa.) 🙂 Tosin eilen juuri kotiutin vihdoin sen blogimaton, joten ehkä se on sitten blogityynyjen aika myös meille. 😀 haha!

  3. Mama D sanoo:

    Nayttaa sopivan tosi hyvin teidan olkkarin sisustukseen. Tosi raikkaan nakoiset.

  4. Emilien sanoo:

    Meillekin on tulossa samat tyynynpäälliset 😉 On ne vaan hienot!

  5. Minishow sanoo:

    Oho, onpa tosi samanlaiset kun Ferm livingillä. Kiva että yleensä tuotteesta kun tuotteesta löytyy halvempikin samantyylinen versio, vaikka onhan siinäkni omat ongelmansa tekijän kannalta.

    • Eikö! Usein mua vähän ärsyttää ”kopionti”, mutta nyt olen iloinen sillä tykään näistä kovasti ja eivätkä ole hinnalla pilattu.

  6. Elisa sanoo:

    Oi, kiitos vinkistä. Heti lähti samaa sarjaa oleva matto tilaukseen. Oon pitkään etsinyt kivaa mattoa keittiönpöydän alle, ja tuo vaikuttaisi just soppelilta! Ja hintaa ei kyllä paljon jäänyt!

    Mä olin ensi vilaisulla ihan varma, että nuo tyynyt ovat Ferm Livingin. I h a n a t.

  7. retromoderni sanoo:

    on ne kyllä kivat, varsinkin tuo lohenpunainen on mun silmään nyt niin hieno. tilaan kyllä kans.

  8. Sini sanoo:

    Mullekin tuli just tekstari, että tyynyt noudettavissa postista. Näyttää kyllä kivoilta. Mä tilasin sen matonkin, mutta se tulee joskus myöhemmin vasta :/

  9. Hienosti sopivat! Meillä kaivattaisiin myös jotain hieman väriä olohuoneeseen… Hmm…

  10. Ihanat kuvat! Mahtavaa katsella Kaapon kuvia ”eri silmin” kun nyt se on enemmän kuin ”joku lapsi kuvissa” 🙂

  11. […] niin monissa blogeissa (ja kommentoijien keskuudessa saavutettiin myös suuri suosio) että tyyny julistettiin lopulta blogityynyksi. Hankinpa saman tyynynpäällisen tuolloin […]

Kommentoi