ENSIMMÄINEN

1/01/2013

Täällä sitä ollaan, Bellassa. Moi vain vaan kaikki vanhat ja uudet lukijat!
Toivotan nyt vielä kerran hyvää ja onnellista vuotta 2013 sulle, mulle, meille kaikille!

Jos en ihan väärin muista, niin viime vuoden ensimmäisenä päivänä meille satoi vihdoin lunta, aurinkokin pilkahteli. Tänään on satanut vettä ja olemme viihtyneet sisätiloissa. Itselläni (yllätys, yllätys) edelleen yöpuku päällä. Nyt lököillään ja otetaan rennosti vielä hetki, niitä kiireisiä kerho-aamuja kun on luvassa vielä ihan yllin kyllin.

Eilistä vuoden vaihtumista julimme naapuriperheemme kanssa. Herkuteltiin sushilla ja mansikkamagraitoilla. Myöhemmin kävimme katsomassa ja ampumassa raketteja Linnanmäellä. Isommat lapset leikkivät lumikasassa, pienemmän ihmettelivät rattaissa ja aikuiset joivat shampanjaa paperimukeista. Lapsiystävällistä, mutta kaikki tuntuivat viihtyvän. Illalla jaksoin juuri ja juuri valvoa vuoden vaihtumisen yli ja sitten äkkiä villasukat jalassa nukkumaan. Klassista.

Vaikka tämä vuoden ensimmäinen on alkanut hieman harmaissa ja löysissä tunnelmissa, kokoajan jotain syöden, siintää edessä energinen ja aurikoinen vuosi joka toivottavasti tuo paljon hyvää ja uusia kivoja juttuja tullessaa. Yritän myös pitää mielessäni, viimevuotista paremin, tekemäni uuden vuoden lupaukset.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, niin täällä uudessa blogiosoitteessa kuin ihan tosielämässäkin.


8 Responses to “ENSIMMÄINEN”

  1. anni_k sanoo:

    Hyvältä näyttää! Jään ilolla seuraamaan mitä tuleva vuosi teille tuo!

  2. Mama D sanoo:

    Hyvaa Uutta Vuotta!

  3. Onneli sanoo:

    Onnea uuteen ”kotiin” 🙂

  4. Jessica sanoo:

    Vanhan blogin mobiiliversio ei linkkaa tänne…

Kommentoi