PYRY

30/11/2012

Niille jotka eivät vielä tiedä, tänään satoi lunta. Taitaa sataa edelleen. Ja paljon. Pyrytti ehkä 1000 metriä sekunnissa. Vaakatasossa. 10 minutin kävelymatkaan meni 90 minuuttia. Lapsi nautti (toinen nukkui rattaissa) ja itseänikin välillä vähän nauratti.


8 Responses to “PYRY”

 1. Meeri sanoo:

  Pyry, mikä se on, keski-suomessa on vielä aivan tuntematon käsite, täällä ei ole tullut hitustakaan lunta, tosin tuullut on sitäkin kovemmin. :)
  Lunta kyllä voisi vähän lähettää tuon tuulen mukava tännekkin, niin valostuisi vähän tuo keli. :)

  • Valoisaa on kyllä nyt ollut! Ja pyrykin lakannut. Ihan uskomatonta miten paljon muuttaa kun tulee lunta! Toivottavasti sinnekkin pian (ellei ole jo tullut?)!! :))

 2. Mimmu sanoo:

  Ihanaa! Toivottavasti pyry löytää tiensä pian myös tänne Ouluun. Kerrostaloasukkaana, jonka ei tarvi tehdä lumitöitä eikä ole pakko päästä autolla yhtään mihinkään, toivon oikein paljon lunta tänäkin talvena. Toi haalari on kyllä niiiiiiin upea!

 3. zirk sanoo:

  Kertakaikkisen UPEITA kuvia! Voi lumi, tulispa tännekin!

 4. annimari sanoo:

  Voi, että tänään oli ihan kaamea ilma! Lunta tuli viimana ihan vaakatasoon, eikä nähnyt eteen päin kun pyry ruoti kasvoja! Minun kyllä käy kateeksi teitä jos sielläpäin ei ole vielä lunta ;). No ehkä huomenna kivempi, jos olisi vähän tuuli laantunut :)

  Ihania kuvia Minttu!