ARVONNAN VOITTAJA

30/11/2012

Me&I arvonnan voittaja on nyt selvillä! Lähes 300 arvan joukosta löytyi yksi onnekas, -Tiina-. Voittajalle on ilmoitettu myös sähköpostilla.Kiitos paljon kaikille arvontaan osallistuneille! Eiköhän pian tule taas jotain uutta kivaa arvontaa!

Kiitos kovasti myös kaikille Marimekon pikkujouluarvontaan osallistuneille! Indieidays ilmoitta kahdelle lahjakortin voittajalle!

Me lähdetään Elviksen kanssa uhmaamaan vaakatasossa täysillä tulevaa lumipyryä. Kaapo lähti edeltä pulkan kyydissä kerhoon, oli kuulemma aikamoinen reissu. Kaikki ihan kaaoksessa, autot sutivat, tööttäilevät ja julkiset myöhässä. Meidän ikkunan alla aurattiin aamulla, siinä on nyt samankokoinen kinos kun viimevuonna lopputalvesta. Kääks! Tänään ostan myös glögiä, leivotaan ekat piparit ja kaivetaan joulukoristeet esiin!


2 Responses to “ARVONNAN VOITTAJA”

  1. Emilien sanoo:

    Täällä Oulussa ei ole vielä yhtään lunta. Vain kirpeä -10 asteen pakkanen ja kirkas taivas. Säätiedotus taitaa tällä hetkellä luvata lauantaille lumen tuloa…

    Glögiä on kulunut jo monta litraa ja torttujakin paistettu pari pellillistä…piparit vielä uupuu. Niin ja se lumi. Kaitpa ne joulu ja talvi sieltä tulee :)

  2. Onneli sanoo:

    Voitte kohta laskea parvekkeelta pulkalla alas :D