ME&I BLOGGARIBRUNSSI

1/10/2012

Me&I kutsui minut yhdessä Magicpoksin Majn kanssa viettämään hauskaa aamupäivää kanssaan Tampereelle. Mukana oli muutama muukin bloggari, joten kamerat räpsyivät, puhe sorisi ja tulihan sitä muutama kuohuviinilasillinenkin nautittua aamupalaksi.

Meandilta tulee keskiviikkona myyntiin, jo aiemmin ilmestyneen, syysmallistonsa lisäksi myös bloggarimallisto. Tänä vuonna vaatteita on ollut suunnittelemassa kuusi bloggaria, viisi ruotsista ja nyt ensimmäistä kertaa yksi myös meiltä suomesta. Eli Maj (hurraa!).

Bloggers Collection on mielestäni hyvä sekoitus erilaisia tyylejä, mutta silti yhtenäinen. Mallistossa on paljon uutta kivaa, kuten jumpsuit, unipussi, haaremtyyliset legginssit, t-paita isälle sekä monikäyttöinen kietaisumekko äidille.

Pelkää hauskaa yhteistyötä ja kauniita vaatteita ei tämä mallisto pidä pelkästään sisällä. Kaikki blogari-suunnittelijat saivat nimittäin lahjoittaa oman osansa 60 000 kruunusta hyväntekeväisyyteen. Tämä on minusta tosi hienoa.

Bloggaribrunssilla saimme tutustua Meandin koko mallistoon, joka sisältää tänä vuonna myös laajan naisten malliston.. Kuulimme mielenkiinoisesta yhteistyöstä bloggareiden kanssa, miten kaikki alkoi ja mitä kaikkea matkan varrella tapahtui. Oli kiinnostavaa kuulla Majn kokemuksia ja ajatuksia malliston suunnittelemisesta ja sen vaiheista. Sekä meandin Sanna ja Veera vastailivat kaikkiin mahdollisiin kysymyksiimme.

Majn suunnittelemissa vaatteissa, pehmoisessa trikoopaidassa ja kaksivärisessä jumpsuitissa, on haamuteema. Tykästyin haamuihin, jotka kaikessa yksinkertaisuudessaan hurmaavan suloisia. Värimaailmakin on mukavan värikäs ja raikas. Molemmat vaatteet sopivat niin pojalle kuin tytöllekkin. Maj lahjoitti oman osansa palkkiosta Tampereen lastenklinikalle. Pikkuiset vauvat ja sairaat pienet ovat asia joka saa minut aina herkistymään, joten tuntui tosi hienolta kuulla tästä hyväntekeväisyydestä sekä lämpimät terveiset sairaalasta.

Muiden bloggaajien, Shulmanien, Martin Melinin, Cecilia Blankensin sekä Hannah Graafin mallistot olivat mielekkäitä. Sieltä löytyi heti muutamia ihan suosikkeja. Kuten raidallinen rimpsubody, poliisi college ja peppisukkikset. Tosi hauskaa että mukana on siis myös yksi mies. Eli isäbloggaaja, joka onkin kuulemani mukaan ruotsissa iso julkkis. Poliisina työskentelevän Martinin mallistossa löytyykin poliisi, niin lapselle kuin isällekkin.

Me&I:n puolesta tilaisuus oltiin järjestetty tosi hyvin. Kiva oli lähteä kerrankin vähän pois täältä Helsingin ympyröistä. Ehkäpä vielä palaan Tampereelle blogijuttujen merkeissä aiemmin kuin uskonkaan.. Meille oltiin järjestetty ihana brunssi Tampereen kuulusimmista salaattiravintoloista, BristoVerasta. Hurjan mukava päivä! Kaikenlaisiin ihaniin juttuihin tämä bloggaaminen välillä vie! Majn ja itseni lisäksi brunssilla oli kirjoittajat Eppusen Kaapilla-, Visuuaalisesti Vaativa-, Peace, Love & Poopdiapers (ja Väinö)  -sekä Retro ja Moderni Ne Yhteen Soppii blogeista. Matkat kuljin kimppakyydillä.

kuva Kottarainen

Oletteko jo käyteet tai emännöineet tänä syksynä Me&I kutsuja? Tai muuten tutustuneet mallistoon? Miltä pian myyntiin tuleva mallisto vaikuttaa ja mitä tykkäätte tällaisesta bloggareiden kanssa tehtävästä yhtestyömallistoista?

Ja miltäs kuulostaisi keväällä tulla minun järkkäämille kutsuille?


10 Responses to “ME&I BLOGGARIBRUNSSI”

  1. Retromoderni sanoo:

    Kiitos päivästä, oli mukava tutustua. Laittaisitko mulle kuvia meiliin. Postaan illalla tapahtumasta.

  2. Marika sanoo:

    Nuo haamut on kyllä tosi söpöjä, ja väritkin onnistuneita. Bloggarimallisto on kyllä loistoidea, ja hienoa että suomalainenkin oli tällä kertaa mukana.

    Kerrassaan hienon näköinen tapahtuma teillä, kuolasinkin jo toisaalla noita salaatteja ;).

    Omaan makuuni syksyn mallisto löytyi vaikka mitä kivaa, ja kerrankin meillä on selkeitä tarpeitakin, joten ainakin haamupaitoja kovasti odotellaan! Olisi aika hauskat meidän tytöillä x 3 :).

  3. Eevi sanoo:

    Teillä tuntuu olleen hyvä päivä! Vaatteet, ruoat ja meininki näyttää oikein hyvältä. Ja haamupaitaa haaveilisin meille. 🙂 Nyt ei olekaan tiedossa yhtään kutsuja (olenkin ollut tasan kaksilla), mutta olisi kiva päästä hypistelemään noita vaatteita. Budjetti on vain asetettava ennen kutsuja, muuten menee överiksi.

    • Totta, budjetti on hyvä asettaa ennen kutsuja! 😀 Kannattaa kärkkyä kutsuja, tai pitää omat! Toi bloggarimallisto on ilman muuta tutustumisen arvoinen!

  4. pikkuvaimo sanoo:

    Kuulostaapa hauskalta (ja hyvin järjestetyltä) tuo bloggaribrunssi ja -mallisto! 🙂 Hienoa, että tuohon mallistoon liittyy hyväntekeväisyyttä myös! Itse olen ollut kaksilla Me&I-kutsuilla tänä syksynä ja pojalle tuli tilattua sitä ruskeapohjaista autoa paitana ja pipona, itselle taas yogapantsit (ja mieli olisi tehnyt vaikka mitä muuta). Tuleepahan pyörittyä tuolla facebookin Me&I-ryhmässä, Sydänpyllyissä myös…
    Kutsujen järkkääminen on kivaa, suosittelen!

    • Meillä oli hauskaa! Ja samaa mieltä hyväntekeväisyydestä. Minusta on hienoa myös ettei se ole toteutettu esim sentti/per vaate vaan kunnon summa ilman ”ostopakkoa”. Facebookin sydänpyllyryhmästä olen kuullut ja siellä on kuulemma välillä ihan fanaattisiakin meandimammoja ;D

  5. Riikka sanoo:

    Mä en edes tiennyt et Heidi iptää blogia :d Se on mun entinen luokkakaveri 🙂

Kommentoi