VOITTAJAT

2/08/2012

Olen pitänyt teitä, ainakin osaa turhan pitkää jännityksessä. Arvontoihin ja kisoihin ja osallistunut kivasti porukkaa, palkonnot ovat vaikuttaneet kivoilta ja teille mielekkäiltä. Tässä siis kahden viimeisen arvonnan voittajat ja kaupan päälle muutama lomakuvamme Rivera Beachiltä Ikaalisista.

GO IMAGES

500 euron Lahjakortin voitti Jadore! Onnea!

120 euron arvoisen perhekuvauksen voittivat:

Miia R , Laura K, Sanna P, Hanna R , Salla L, Tea H, Suvi M, Veera V, Pipsa P, Laura K, Susan S.
Lisäksi GoImages odottelee vielä näiltä voittajilta yheystietoja lahjakortin lähettämistä varten: Nelli K, Katariina A, Eevakaisa T, Johanna H ,Heidi S, Annami K, Elsa H, Johanna S, Heini V. Kaikille voittajille on siis jo ilmoitettu voitosta etukäteen jo aikaa sitten. Onnea ja kiitokset kaikille osallistuneille!

PLAYTRAY

121 arvan joukosta onnetar suosi Taikinanaamaa jolla oli siis kaikki 3 arpaa käytössään. Onnea! Hänelle lähtee musta playtray. Arvonta suoritettiin erittäin virallisesti, valvotuissa olosuhteissa ja puolueettomasti vaikka voittajaksi suorituikin ystäväni. Jos joku siis ajattelee jotain muuta.

Etenkin tämän arvonnan kohdalla kommentejanne lukiessanne minulle tuli olo että tahtoisin antaa melkein kaikille tuon tarjottimen! Niin innostuneita olitte tästä keksinnöstä. Harmikseni tarjottimia oli jaossa kuitenkin vain yksi, mutta muistattehan että info(a)playtray.fi kautta voitte niitä tilailla itsellenne.

Saas nähdä millainen Voittaja-fiilis mulla on sunnuntaina. Lasse lähtee lasten kanssa koko vklopuksi pois ja minä jään YKSIN KOTIIN. Luvassa on tyttöjen viikonloppu aivan huippumahtavassa porukassa. Meitä on sellainen kymmenhenkinen tyttöpotukka josta suurimmanosan kannssa ollaan tunnettu ja pidetty yhtä ala-asteelta saakka. Suunitelmissa on Linnanmäkeä, drinkkejä, aurinkoa, syömistä, lisää drinkkejä, etkot, baari, jatkot, brunssi, skumppaa, Kallion blockparty ja pidemmälle tuskin voi enää suunnitellakkaan. Haaveissani on myös ihan omaa aikaa, ikkunanpesua, ompelua ja lukemista. Saas nähdä.

Minttu

PS Kukahan on 300. lukija?


12 Responses to “VOITTAJAT”

  1. Taikinanaama sanoo:

    MINÄ VOITIN!!!!!! MÄ KUOLEN! ja kuulostaa niin epikseltä ja ihanalta teidän viikonloppu!

  2. MIIU sanoo:

    Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  3. MIIU sanoo:

    Haha, unohda ihan huolella heti ne ikkunoiden pesut, ompelut ja muut ”järkevät” tekemiset! Party on!!!

    • Hihih joo joo ;D ”järkevät” tekemiset ajattelin tehdä tänään, poikienkin piti jo lähteä mutta yllä tämän hetkiset tunnelmat.. Pitikin sattua. Huomenna todellakin sitten party on!! Ja ylihuomenna kans :DD

  4. Dääm, ei arpaonni suosinut 😉 Mutta hei teitin lomakuvat näyttää niin tutuilta, viime kesänä siellä mekin lomailtiin. JA tuo sinun tuleva tyttöjenilta kuulostaa aivan mahtavalta. Itselläni on vastaavaa tulossa myös kohta kohta! -Tiina

    • No voi ! Toivottavasti ens kerralla sit!! Toi ranta oli kyllä ihana, super hienoa hiekkaa ja kiva uus leikkipaikka.
      Huomista odotellessa, kivaa tyttöjen iltaa sullekkin sitten! :))

  5. Anonymous sanoo:

    Heippa, minulle on kyllä jo tullut tuo lahjakortti viime viikolla perille ja osoitetiedot lähetin heti kun pyydettiin. Kiitos kivasta kilpailusta ja olipa kiva voittaa noin mahtava palkinto! T, Katariina A

  6. Anonymous sanoo:

    Heini V myös oman lahjakorttinsa saanut postitse ja kuvausajastakin on soiteltu 😉

  7. Katariina ja Heini, jee hyvä, kiva kuulla! Tämä tieto ja nimet ovat vähän vanhentunutta tietoa. Reilu viikko sitten oli tilanne tämä, että näiltä voittajilta puuttui vielä yhteystiedot. Tiedoksi muillekkin voittajille jos ihmettelette mitä täällä oikein höpisen:))
    Tulkaahan ihmeessä sitten kertomaan kokemuksistanne!

  8. telsiz sanoo:

    Thank you very good information

Kommentoi