MEIDÄN VAPPU

1/05/2012

Meidän vappu on ollut aatosta saakka täynnä huonoja uutisia toisensa perään. Eihän se mitään uutta ole että maailmassa on ikäviä ja itsekkäitä ihmisiä ja sairauksia. Mutta kun ne kaikki pamahtavat päälle oman, puolison ja lähisukulaisen niskaan ja vielä samana päivänä on se tosi kurjaa. Ja sinä päivänä pitäisi sitten pitää hauskaa, hassutella ja hullutella. Pysyä rauhallisena lasten kanssa liikuessa täpötäydessä kaupungissa kun kaikki suunnitelmat ovat menneet uusiksi ja koko tulevaisuus auki. Olla ystävällinen ja kärsivällinen vapputorilla ja ilmapallokaupoilla, olla menettämättä hermoja ruokakaupassa.
Vähän erilainen vappu kun ajattelin mutta elämä on. Vappua kuitenkin vietetiin. Aattona kotona ja Päivänä picknikillä. Iloa on onneksi tuoneet ihanat lapset ja mikä upein ja kaunein vappusää. Onneksi meillä on kuitenkin edelleen toisemme ja kaikki asiat aina järjestyy. Eikun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. 😉 Ihanaa Toukokuuta kaikille!

Minttu


18 Responses to “MEIDÄN VAPPU”

  1. kte sanoo:

    Nuo kuvat näytti niin ihanilta että ajatteli vaan, että onpas ollut hyvä vappu, mutta teksti alla antoikin ymmärtää jotain muuta. Kaikki ei siis ole sitä miltä näyttää.. Voimia!

    Ihanan näköistä tuo (jäähile)booli, salaatti ja picnicannos 🙂

  2. Huh, kuulostipa hankalalle! Toivottavasti ei kuitenkaan ihan koko tulevaisuus ole auki. Ja yleensä sellasilla ihmisillä, jotka tahallaan loukkaa on joku ongelma itsensä kanssa. Pienet pikit ja känkkäränkät on tuttuja kaikille, mutta paskan niskaan heittäminen on jotain muuta.

    • Öh kyllä. Täytyy vain pitää mielessä että nuo pikkusieluiset, itsekkäät ja tyhmät ihmiset tuskin voivat hyvin itsekkään ja pönkittävät ilkeillä teoilla ja sanoillaan vain itseään. Pöh. Ja tulevaisuus hallinnassa. 🙂

  3. Uudehko lukija täällä toivottaa tsemppiä ja jaksamista elämän murheiden kanssa! Lasten kanssa ei ehdi aina tarpeeksikaan pysähtyä asioita pohtimaan. Pienet pitävät huolen, että mielessä liikkuu muutakin. Voikaa hyvin…

  4. Anonymous sanoo:

    Voimia ja tsemppiä! Kauniita kuvia, osaisinpa minäkin yhtä taitavasti kuvata.. Voisitko tehdä asuntopostauksen? 🙂

  5. Ruusu sanoo:

    Mä alan uskoa johonkin tähtiasioihin, koska en keksi mitään muuta selitystä tälle jatkuvalla huonolle onnelle: lapset katoilee (ja onneksi myös löytyy) / kamalien onnettomuuksien todistamista lähietäisyydeltä / A teloi etuhampaansa eilen pk:lla n. 5min ennenku hain sen, eli meidän vappu meni hammaslääkärissä / vappupallo joka löllähti lattialle pari tuntia sen ostamisen jälkeen / huonoa palautetta jnejnejne, mitä vielä?!? Tsemppiä teille myös, kyllä tää kai tästä…

    • Ou nou, ei kuulosta kivalle. Voi teitä ja A ressua. Tän on pakko tästä. Kai ne tähdet pian liikkuu eri asentoihin taas.

    • Ruusu sanoo:

      Ai niin, mähän jo ehdin unohtaa että maanantaina meidän talo evakuoitiin pariksi tunniksi jonkun sähköpostipommiuhkauksen vuoksi……jes.

    • Ruusu sanoo:

      Ai niin, mähän jo ehdin unohtaa että maanantaina meidän talo evakuoitiin pariksi tunniksi jonkun sähköpostipommiuhkauksen vuoksi……jes.

    • Jes, kuulostaa hei joo tosi hauskalta ja jännittävältä! :O

  6. Elina sanoo:

    Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  7. Elina sanoo:

    Toivottavasti jo tullut parempia uutisia. Niitäkin sitten tulee kerralla enemmän : )

    Hienoa, että jaksat vielä olla hermostumatta kaupassa… Olen huomannut, että itseltä vähänkin väsyneenä nuo normaalit käytöstavat unohtuvat tältä mamilta totaalisesti ; )

    p.s ihanat keltaiset parvekekukat – taidan varastaa tyylin…

    • Toivotaan että koko loppukevät olisikin sitten hyvien ja iloisten uutisen sarjaa 🙂
      Huom YRITÄN olla hermostumatta.. Välillä onnistun paremmin ja välillä en. 😉
      Keltaiset kukat ovat kivan pirteitä!

  8. Joanna sanoo:

    Mistä nuo valkosydämiset keltaiset legginssit on? Meidän pojulle pitää saada samanlaiset! Meiltä löytyy myös tuo Mini Rodinin panda body=)

Kommentoi