Mini Rodini ♥ Bugaboo

18/04/2012

Mini Rodini ja Bugaboo ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja julkaisevat yhteistyössä 20 kappaleen erikoiserän Mini Rodinin tunnetulla ikonilla verhoiltuja Cameleoneita. Erikoiserä tulee myyntiin 1. Toukokuuta.

Jännää! Kiinnostaa kyllä nähdä millaiset ovat (pandaa?) ja paljonko maksavat. Viimevuoden ihana Missonin kanssa yhteistyössä tehty mallisto oli ihana, pelkät kankaat maksoivat muistaakseni n 250e eivätkä ne edes olleet numeroituja kuten nämä Rodinit. Aiemmin yhteistyötä bugaboon kanssa ovat tehneet mm myös Marc Jacobs, Gwen Stefani, Paul Frank ja Bas Koster.

MUOKS. Johanna tuossa alla jo vinkkasi kuvasta ja tässä se on (IHANA!)

Ja muoks taas. Tässä linkki ostoksille! 1300e näytti olevan hinta.

Minttu


15 Responses to “Mini Rodini ♥ Bugaboo”

 1. Johanna sanoo:

  http://linnjung.com/

  Tuolta ainakin löytyy kuva :)

 2. Katja sanoo:

  No voi jukra, Mini Rodini -fanina tuo kyllä kolahtaa :D Mutta taas toisaalta, ehkä liika on liikaa pandaakin… ;)

 3. MIIU sanoo:

  En kestä! Oliks pakko kertoo?! :D

 4. Marianne sanoo:

  Mä en kestä!!!! Niin UPEAT!

 5. Anonymous sanoo:

  Ovatpa Ihanat! Juuri sain ”kalastettua” meille Paul Frankin ikiihanat Color blocks kankaat;) kuinkahan kalliit nuo tulevat olemaan? Näitä ihanuuksia odotellessa;)

 6. Anonymous sanoo:

  IHANAT! Tahtoo!

 7. Luin myös tuosta ja tosi masentavaa kun nitä tulee vain 20. Olen tosi paljon miettinyt noita Missonin kankaita kun tekisi mieli ne ostaa, mutta en tiedä onko järkeä, kun en oikein tiedä kauan enää noita ko. vaunuja käytetään…

 8. Kippuralla sanoo:

  minä taas luin että 200 kpl tulee`?

 9. Kippuralla sanoo:

  ja jatkan-
  ” Det är Mini Rodini som har fått äran att designa en alldeles egen Bugaboo Cameleon som bara finns i 200 numrerade exemplar. Vagnarna kommer att säljas på NK Lek & Baby och i Mini Rodinis butik på Nytorgsgatan i Stockholm från och med den 1 maj och priset är 11 000 kronor.”

  • Sain Mini Rodinilta saman tiedoitteen, mutta englanniksi. Ja ilman hintaa. Voisikohan olla että vain ruotsalaisille on varattu 180 kpl ja muille netin kautta se 20.. ? Jäämme odottamaan..

 10. RIIKAN BLOGI sanoo:

  ei helvetti..pandahullun painajainen!

 11. kottarainen sanoo:

  Ihan mahtavat. Jos olisi pikkuruisia kyyditettäviä tiedossa niin nuo olisivat ihan ehdoton ostos. Nyt ei ole enää oikein tarvetta. :D