Hullut Päivät / Galna Dagar

17/04/2012

Nyt on taas aika Hullut päivät postaukselle. Huomisesta lähtien kaupungin valtaatavat keltaiset kassit. Tässä siis muutama tärppi.

Lapsille ei kuvastossa ollut kirjojen lisäksi oikein mitään. Kosmetiikkaa ja kodin juttuja sitäkin enemmän. Keskiviikon yllätystuotteet nähtävillä täällä.

Kuka on menossa ja mitä mielessä ostaa? Vai kierrätkö kaukaa?

Minttu


18 Responses to “Hullut Päivät / Galna Dagar”

  1. Paula sanoo:

    Kiva postaus! Samaa mieltä, että lapsille ei kuvaston perusteella oikein mitään.. Ja naisten vaatteissakin aika vähän pakko-saada-juttuja. Kosmetiikkaa ja kodintavaraa sen sijaan mukavasti, ja ruokaosastolla pakko hakea herkkuja. Tervetuloa kurkkaamaan minun vasta-aloittamaani (!) blogiin samaisesta aiheesta toissapäivänä tekemäni postaus 😉 T: Paula http://www.vauhtiveikat.blogspot.com

  2. jope sanoo:

    kierrän erittäin kaukaa sielä mitään niin halpaa ole et kannattais lähtä ryysikseen.naurettiin ku viime hullujen päivien lasten alekengät sai toisesta kaupasta samalla hinnalla erotuksella et sielä ne ei ollu alessa:D

  3. Mimmu sanoo:

    Nuo Tammen kultaiset kirjat sekä Lucky Luke- sarjakuva-albumit on ainoat jotka kiinnostaisi ja niiden vuoksi en taida vaivautua kahden lapsen kanssa paikalle. Eri asia sitten, jos pääsen illalla yksin liikkeelle. Minäkin odotin lastenvaatetarjouksia, erityisesti kenkiä, muttä eipä tosiaan ollut mitään kummallekaan lapsista.

  4. Taikinanaama sanoo:

    Minttu. Mä haluan kanssa. Ota mut mukaan ja mennään pe sinne. Molemmat lapset mukaan ja sit rillataan!

  5. Kierrän kaukaa! Valitsin hinnastosta yhden tukkatuotteen ja huomasin että sen saa muualta normihintaan paaaaljon halvemmalla kuin Hulluilta Päiviltä ”tarjous”hintaan. Olen verisesti loukkaantunut, boikottiin koko härdelli! ;-D

    …vaikkakin Hullareihin liittyy ihanaa romantiikkaa, aikoinaan oltiin miehen kanssa ensitreffeillä juurikin Hulluilla Päivillä, että katsotaan nyt josko nostalgia puuttuu peliin ja mennäänkin…………… Never say never 😀

    • Öh, törkeää! Niinhän se on että kaupat kyllä omansa takaisin aina. Osa aletuotteista myydään halvalla, mutta sitten se näkyy muissa hinnoissa.

      Ihanaa, teidän on pakko mennä <3 😉

  6. Emilien sanoo:

    Kierrän kaukaa! Ahdistaa moinen ryysis ja alennusten perässä juoksevat kyynärpäätaktiikalla tönivät asiakkaat (näitä ainakin Oulun Stockalta löytyy…) :/

  7. zanne sanoo:

    Kävin siellä hakemassa meidän tärpit, eli lasten kurahanskat (ne on kaikki ihan yhtä epäkestävät, niin ostan aina kun halvalla saa), paistinpannun, meikkejä (puuteria mitä käytän muutenkin ja oli oikeasti 5 e edullisempaa kun tavallisesti) ja heräteostoksina tarttui mukaan hiuslenkkejä (1e) sekä seetripuupalloja. Mieli olisi tehnyt 249e maksava Dyson, mutta ehkä joku toinen kerta sitten.

  8. Anonymous sanoo:

    Kiersin kaukaa ennen lastakin ja kierrän vastaisuudessakin. Minusta koko hullut päivät on yksi iso huijaus, tavara ei oikeasti ole kovin halpaa – patsi jokunen lento ehkä. Vierastan muutenkin ajatusta että pakko ostaa kun on halpaa. Ostan tavaraa/vaatetta vain tarpeeseen.

    • Osa on ja osa ei. Täytyy kyllä olla tarkkana etti tule huijatuksi ”alennuksilla”. Sun perjaate on hyvä, moni sokaistuu halvoista hinnoista ja ostaa turhaa ja liikaa.

  9. Anonymous sanoo:

    Vaatteita siellä ei ollut mieleisiä,mutta löysin lapselle hyviä askartelujuttuja: muovailumassaa,joka kuivuu ja voi myöhemmin vaikka maalata, väritys- ja tarrakirjoja, paksuja katuliituja ämpärissä, piirustuspaperia jne. Tuo lego ja taidepuuhakirja ois houkuttanut niiiiiin paljon, mutta kun poika on vasta 2v 5kk, jätin ne kauppaan.

    t. L

Kommentoi