Tänään

23/03/2012

Tänään ollaan päästy vihdoin kunnolla ulos. Oltu puistossa, ihasteltu kaverin uutta takkia, avitettu kevättä rikkomalla jäätä, syöty kakkua ulkona, kuolattu muiden grilliherkkuja, käyty kerhossa sukkia kuivattelemassa, jonotettu puolitoista tuntia conversen ystävämyynnissä, ostettu parit uudet kengät, melkein ostettu parvekkeelle kukkia, syöty roskaa, matkustettu ratikalla ja tultu vihdoin kotiin. Mennään vielä Punavuoreen mummilaan syömään taikkua ja katsomaan VOF:ia. Hyvää viikonloppua!

Mite te olette tänään tehneet?

Minttu


6 Responses to “Tänään”

  1. -Mrs P- sanoo:

    Eikä! Mäki haluun tollasen keltasen takin!

  2. jenna sanoo:

    Hei,

    Olisin halunnu kysästä pari juttua Bugaboo vaunuista vaikka ne ei sovikaan tämän postauksen aiheeseen:) Vaikutat tietävän niistä paljon ja hakusinkin kuulla mielipiteen sellaiselta jolla käyttökokemusta jo on. Elikkä, harkitaan Bugaboo Cameleon vaunuja heinäkuussa syntävälle esikoiselle ja nyt on edessä kuumeinen vaunujahti:) Tähänasti bugaboot on miellyttäny ehkä eniten. Vain muutama juttu on joita mietin. Kun vaunukoppaa käyttää, pääseekö tavarakoriin silloin käsiksi? kuvissa se vaikutta olevan niin matalalla, melkein niinkuin ”kantena” tavarakorille? Kuinka se todellisuudessa on? Joutuuko esim ison ruokakassin kantamaan kädessä vai saako sen taiteiltua sinne muullakin tavalla kuin nostamalla koko vaunukoppa pois?
    Toinen kysymys: Kuinka iso lapsi mahtuu istuin osaan istumaan? Ja vieläpä niin että ”katos” on käytössä? Entä jalat, jääkö ne nopeesti roikkumaan kun lapsi kasvaa pituutta? Istuin osa näyttää kuvissa aika pieneltä.

    Toivottavasti jaksat vastata vaikka varmasti monet kyselly samaa. Ja kiitos kattavasta Bugaboo esittelystä, sain paljon tietoo lukemalla Bugaboo osiota blogissasi:)

    • Moi!

      Kuten varmaan jo luit aiemmista bugaboo posteistani olen todella todella tyytyväinen bugiin kaikilta osin. Ne ovat keveät, näppärät, laadukkaat, helpot ja monipuoliset. Suosittelen kyllä ehdottomasti niitä.

      Tuohon tavarakori-asiaan. Esikoisen kanssa meillä ei ollut koppaa käytössä ollenkaan, mutta aina olemme kauppaostokset laittaneet koriin ilman kassia. Eli heittäneet sinne korin pohjalle. Täyden kassin tunkeminen alle voi olla haastavaa sillä korin päällä on poikittain aisa johon istuin napsautetaan. Tänään olin itseasiassa ensimmäistä kertaa kaupassa niin että rattaissa oli vaunukoppa. Oli se koppa tosiaan vähän teillä,ostokset piti sujauttaa yksi kerralaan alle, mutta kaikki kyllä sain sinne.
      Riippuu tietenkin lapsen pituudesta, mutta sanoisin että n neljä vuotias mahtuu siinä vielä istumaan. Oma 2,5v mahtuu hyvin vielä istumaan kuomu alhaalla. Jalat eivät roiku sillä siinähän on jalloille oma ”paikka”, eli istumen alaosassa.

      Kiva jos näistä on sinulle apua, kysy ihmeessä lisää jos tulee jotain vielä mieleen:)

  3. Anonymous sanoo:

    mistä nuo aurinkolasit on?

    • 🙂 Mitähän aurinkolaseja tarkoitat? ;P

      Tokassa kuvassa Elviksellä Baby Banzit kirpparilta, Kaapolla Cebét Spectsaversista ja omani Vansit ovat ostettu Carlingsista.

Kommentoi