Tänä Jouluna

23/12/2011

Jouluvalmistelut alkaa olla hyvällä mallillaan. Ihmisenä joka jättää kaiken aina ihan viimetinkaan ja on usein myöhässä kaikesta ja kaikkialta on tämä melkoinen saavutus.

Ruoat on hankittu (tulin juuri kaupasta), lahjat on paketoitu ja naruja vaille valmiit (L lähti äsken poikien kanssa vielä kaupungille ostamaan viimeisiä lahjoja), edessä on joulusiivous, piparkakkutalon koristeleminen, kamojen pakkaus, alkossa käynti ja auton haku lainaan ennen iltapäivää. Sitten suhataan kylän kautta joulun viettoon.

Joulukortteja emme saaneet lähetettyä, enkelikello odottaa edelleen jossain kellarissa, kestokuusi haettiin kyllä sisään mutta se on vieläkin pakkauksessaan ja lahjat paketoitiin Tiimarin kääreisiin. Lahjanarun ostin äsken S-marketista. Pakettikortit tein sentään itse (leikkasin pahvista epämäräisiä paloja).

Kaikesta huolimatta olo on lähes stressi-vapaa ja oikein joulutunnelmainen. Odotan ihan hirveästi huomista, Kaapon ensimmäistä KUNNON joulua (kun se jo osaa odottaa, jännittää ja ymmärtää), telkkarista Joulupukin kuumaalinjaa ja Lumiukkoa, saunaa, ruoanlaittoa, tähtitorttujen tekoa lasten kanssa, syömistä, lahjojen availua, löhöämistä ja perheen kanssa oloa. Ja tietysti Joulupukkia!

Ihanaa, rauhaisaa, tunnelmallista ja rentouttavaa Joulua kaikille! Masut täyteen herkkuja!
Mä rupeen nyt siivoomaan!


Toivottaa Minttu

Ihana kortti on PaaPiin


One Response to “Tänä Jouluna”

  1. Minusta toi sun oivallusten lista on oiva! Enkelikello on jossain, kestokuusi lepää paketissaan ja silti se joulu tuli. Ilman mitään hirveää häsäystä ja keskellä yötä kellarin penkomista sen hiivatin enkelikilkuttimen löytämiseksi. Ja samoin – ne lahjat on ihan yhtä rakkaita, oli ne sitten upeissa käärepapereissa jotka on itse tehty ja painettu jo heinäkuun lopusta alkaen auringon alla paahtaen. Vaikka ei sillä, onhan ne Tiimarinkin kääreet epäilemättä upeat.

    Juuri tuon toivoisin monen muunkin oivaltavan. Se joulu tulee joskus vähemmälläkin – on tärkeää keskittyä niihin olennaisiin juttuihin. Kuten hyvään seuraan ja laatuaikaan niiden Tärkeiden kesken ♥

    Ihanaa joulun aikaa teille 🙂

Kommentoi