Iltapäivä Alppipuistossa

28/10/2011

Harmaana iltapäivänä lähdimme Alppipuistoon katsomaan ankkoja. Altaat olivat tyhjät ja sorsat olivat tainneet jo muuttaa talvipaikkaansa Töölönlahdelle. Onneksi puistossa voi tehdä paljon muutakin. Kuten tutkia syksyn värikkäitä lehtiä, pelata palloa, kiivetä korkealle, etsiä puiston suurin keppi, bongata junia,  hyppiä vesilätäköissä ja liukua mudassa. 

 

Allekirjoita adressi Alppipuiston säästämisen puolesta täällä.

Minttu


2 Responses to “Iltapäivä Alppipuistossa”

  1. Riikka sanoo:

    Kiva paikka ja meidänkin lemppari Liisan pyöräily kohde..

  2. Anonymous sanoo:

    Kävin ehdottomasti allekirjoittamassa adressin! Alppipuisto on ihana paikka, oma pieni ihana laaksonsa. Muistan ikuisesti kuinka kuulaina syysaamuina pyöräilin sen läpi töihin ja osuin suihkulähteelle ilmeisesti tarkasti samaan aikaan. Koska kun olin siinä kohdalla, se meni päälle, ja vesi alkoi suihkuta:)