Äitiyspakkaus

4/05/2011

Uusi äitiyspakkaus julkistettiin muutama viikko sitten. Kuten aina, se on herättänyt paljon keskustelua varsinkin netissä. Sitä on luonnehdittu tylsäksi, ankeaksi ja poikamaiseksi. Moni on myös sitä mieltä, ettei ilmaiseksi saatavia tavaroita saa arvostella.

Äitiyspakkaus 2011

Itse olen aikalailla samaa mieltä tosta tylsyydestä. Eihän tuolta eroitu kun AIO vaippa ja punaiset housut. Nallekuviollinen makuupussi ja lakanat ovat suorastaan mauttomia. Makuasioita, makuasioita tosin.

Tietysti vaatteiden tulee olla neutraaleita jotta sopivat kaikille. Itse en vain ole kova harmaan ja beessin ystävä. Kuten aiemmassa postauksessa jo kirjoittelin, eihän se vauva välitä minkä näköiset vaatteet on päällä, laatu ja materiaali ovat tärkeimmät. Ja nämä asiat ovat mielestäni äitiyspakkaussessa kuitenkin kunnossa.

Vuoden 2010 pakkausta jaetaan vielä toukokuun ajan, niin kauan kuin niitä riittää. Tämän ja ensivuoden pakkausta jaetaan sitten normaalia pidempään joka jälkeen pakkaus vaihtuu aina vuoden alussa.

Äitiyspakkaus 2009

Kaapo syntyi 2009 syksyllä ja tykkäsin kyllä sen vuoden pakkauksesta. Ei siinäkään ollut paljoa kirkkaita värejä, mutta ei myöskään harmaata tai beessiä. Tänä vuonna emme ota pakkausta.

Mitäs pidätte tästä vuoden 1993 pakkauksesta? Meille ainakin kelpaisi!

Minttu

kuvat hs, vauva ja teknologia museo


2 Responses to “Äitiyspakkaus”

  1. Nna sanoo:

    Mun mielestä on kiva, että pakkauksen värit on neutraaleja, vaikka neutraalit ei ehkä mitään lempivärejä olekaan. lähinnä siksi, että jos pakkauksessa olisi värejä (ja melkein aina kun on ollut), ne olisi todennäköisesti juuri mun inhokkeja oranssia, turkoosia ja khakivihreää. sen sijaan sitruunankeltainen, kirkkaanpunainen, lime tai kunnon violetti sopisi minulle 🙂 luultavasti äitiyspakkauksen vaatteet on kuitenkin enimmäkseen niitä koti/yövaatteita ja lempparivaatteet tulee muualta. (odotan jännityksellä, saanko 2010 vai 2011 pakkauksen, laitoin hakemuksen vajaa viikko sitten)

  2. mami go go sanoo:

    Neutraalissa on se hyvä, että niiden kanssa voi sitten yhdistellä niitä omia lempivärejä.
    Kerro sitten kumman pakkauksen sait! 🙂

Kommentoi