Käytiin ruotsissa

2/05/2011

Ja lasten mielestä paras osuus reissussa oli varmasti matkaaminen isolla laivalla. Aikuisten ei ehkä niinkään. Matkassa meitä oli siis kolme äitiä, viisi lasta (nuorin 10kk ja vanhimmat 3v) sekä yksi masuvauva. Menoa ja tilanteita riitti ja hauskaa oli.

Matkasimme Viking Linella, hyttimme olivat ehkä ankeimmat ikinä, kahden hengen b-luokan ikkunattomat hytit. Mutta hei, maksoivat vain 14 euroa. Lapsia laivalla viihdytti leikkipaikka ja disko, aikuisia jättihampurilaiset ja karkit. Illalla lasten nukahdettua, vietimme aikaa laivan käytävällä… Mukana, karkkia, lehtiä, juomista ja itkuhälyyttimet.

Aamupalan ja leikkien jälkeen pääsimme vihoin maihin, suuntasimme kävellen suoraan Södermalmille jossa pyörimme koko päivän. Päivä oli ihanan aurinkoinen ja lämmin, pidimme piknikkiä myös puistossa. Shoppailimme mm Tiogruppenissa, American Apparellissa, Stockhomessa, POPissa, muutamassa vintage liikkeessä sekä parissa ostoskeskuksessa. Varsinkin pienemmät putiikit olivat mieleen, aikaa oli kuitenkin rajoitetusti ja lasten kanssa meni välillä vähän säädöksi. Kuitenkin tosi mukava päivä, ensi kerralla viivytään toivottavasti pidempään.

Ilta laivalla sujui edellisen malliin, syötiin, lapset leikki ja käytiin myös kannella. Illalla äidit taas kokoontuivat käytävässä ja kävin tax freessä ostamassa kassillisen karkkia ja Lasselle tuliaisiksi vähän Vappujuomaa.

Kotona Kaapoa odotti vielä kiva yllätys (joululahja) Lassen kaverilta, olipa hauska kotiinpaluu! Toimme laivalta mukanamme myös vähän ikävämmän tuliaisen…Oksennustaudin. hyi

Ja osa niistä kivemmista tuomisista sitten:

 

Vaikka oli kivaa, niin ihana oli palata myös kotiin ja Vappuvalmisteluiden pariin! Kiitos matkaseuralle!

Minttu


2 Responses to “Käytiin ruotsissa”

  1. Riikka sanoo:

    Ihania kuvia reissulta ja kivaa oli. Me käytiin juuri äsken korkkaamassa naapurmme eli Lintsi. On se mukava naapuri ja nyt meillä on kantis korttikin.

    Riikka

  2. Ira sanoo:

    Hi!)
    Where you can find these beautiful owls?

Kommentoi