… Ja muita pääsiäisjuttuja

26/04/2011

Lämmin ja aurinkoinen pääsiäsviikonloppu alkoi kampaajalla, illalla herkuteltiin subeilla.

Perjantai-aamuna pakattiin tilaihmeeseemme ruokaa, juomaa, kakku, vaippapaketti sekä kaikkien kolmen tavarat ja vaihtovaatteet (sekä lapsi) ja suuntasimme Suvisaaristoon pääsiäisen viettoon.

Aamupäivä oli sateinen, vietimme aikaa sisällä torkkuen ja nauttien sateenropinasta ja luonnon äänistä. Kyllä maalla (metsässä) on mukavaa!

Päiväuninen jälkeen auinko jo paistoi ja rupesimme ruoan laittoon. Ihan mielettömän hyvää yrtti & valkosipuli marinoituja karitsan sisäfileitä, rosmariiniperunoita, kasviksia, salaattia, tuoretta leipää…nam!

Tein edellisiltana pashakakun, joka oli hyvää vaikka itse sanoninkin. En ole mikään leipoja joten kelpo suoritus siis. Tyrni-omena kastike maistui myös kakun kanssa hyvin.

Vieraitakin kävi ja loppu ilta meni herkutellen, saunoen ja rappa kalja-peliä pelaten. Oli jopa ihan joluinen tunnelma kun vatsa ihan äh puh ähkytäynnä ja perhe koolla.

Seuraavana päivänä, eli lauantaina puuhailtiin pihalla ja pidettiin talkoot leikkimökissä. Äitini kummityttö Anna tuli myös seuraksi. Myös herkuttelu jatkui heti aamusta.

Iltapäivällä Lassen äiti, eli Kaapon Mumma haki Kaapon luokseen yöksi. Me saatiin siis vapaa ilta ja mihinkäs muualle oltaisiin suunnattu kuin..

Maistui aika hyvältä aurinkoisella parvekkeella ihan rauhassa nautittuna.

Hyvin ja pitkään nukutun yön jälkeen mekin suunnattiin Lassen kanssa Mummalle.

Jukka-setä oli ostanut Kaapolle oman pyörän ja saatiin heti esittely siitä aurinkoisella terassilla.

Ja mitäs muutakaan me tehtiin siellä kuin herkuteltiin. Ihania vuohenjuusto leipiä, eritavoin valmistettua lammasta, kaikenlaista..Mämmiä ja suklaata.

Yöksi kotiin, maha taynnä TAAS!

Maanataina jatkui edelleen pääsiäinen ja Lassella loma. Tämä päivä aloitettiin vähän erilaisissa merkeissä, matkasimme lastenklinikalle sillä Kaapo huusi lähes koko edellis yön ja oli kuumeinen..

Varauduimme odottamaan päivystyksessä tunteja, mutta onneksi koko reissu oli ohi 15 minuutissa, taisimme päästä jonon ohi huutavan pojan kanssa. Ja tuomiona siis paha korvatulehdus.
Lääkärin jälkeen Kaapo vaikuttu hyvän tuuliselta, joten apteekin jälkeen oli pakko taas suunnata herkuttelemaan. Tällä kertaa Pizza Hut:iin.

Me syötiin Lassen kanssa ihanat pannupizzat, Kaapo sai panadolia, antibiottia ja purkkiruokaa…

Ja mikä ihana, KUUMA sää kävellä kotiin.

Olipa siis aivan ihana pääsiäinen, pikku sairastumisesta huolimatta. En edes muista milloin sitä on viimeksi tullut pääsiäistä ihan vietettyä. Ja upeat ilmat kruunasivat kaiken. <3

Huomenna Tukholmaan, perjantaiksi takaisin ja sitten juhlitaan Vappua!

Ihanaa viikkoa kaikille!

Minttu


2 Responses to “… Ja muita pääsiäisjuttuja”

  1. Adalemina sanoo:

    Mukavaa Tukholman reissua! :)

  2. Minttu sanoo:

    Voi Kiitos! Aika vauhdikas reissu tiedossa :) !